Denktaş Eğirdir'de...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Denktaş Eğirdir'de...
Haberin Tarihi: 7.5.2015 16:06:00 - Okunma Sayısı:1634 defa okundu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi, Turizm ve Spor Bakanı Serdar Denktaş Eğirdir'e geldi.

Denktaş Eğirdir’de...

 

            Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi, Turizm ve Spor Bakanı Serdar Denktaş Eğirdir’e geldi.

            Süleyman Demirel Üniversitesi Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları Kulübü’nün “Geçmişten Günümüze Yavru Vatan Kıbrıs” konferansı için Isparta’ya gelen Bakan Denktaş, bugün öğle saatlerinde Eğirdir’e gelerek Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Denktaş, Eğirdir’in ismini çok duyduğunu ifade ederek, Eğirdir’in çok güzel bir ilçe olduğunu dile getirdi.

            KKTC Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi, Turizm ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Doğa Akdeniz Üniversitesi Atatürk Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanı Doç. Dr. Hasan Cicioğlu ile birlikte ilçemize gelen konuklarımızı Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz önce makamında daha sonra Mavigöl Otel’de ağırladı.

            KKTC Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi, Turizm ve Spor Bakanı Serdar Denktaş ve Doğa Akdeniz Üniversitesi Atatürk Araştırma ve Uygulama Merkezi Başkanı Doç. Dr. Hasan Cicioğlu, SDÜ Rektör Yarımcısı Prof. Dr. Süleyman Seydi, TÜDAM Müdürü Ahmet Akgül Mavigöl Otel’e yürüyerek gittiler. SDÜ Eğirdir MYO Müdür Yardımcısı Okutman Çetin Meydan yürüyüş esnasında misafirlere, Eğirdir’in tarihi, kültürel ve doğa zenginliklerinden bahsetti.

            Bakan Denktaş ve misafirlere Eğirdir’in meşhur Göl levreği ikram edildi.

 
Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap