MYO ÖĞRENCİLERİ HUZUREVİ BAHÇESİNİ DÜZENLEDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MYO ÖĞRENCİLERİ HUZUREVİ BAHÇESİNİ DÜZENLEDİ
Haberin Tarihi: 14.5.2015 16:38:00 - Okunma Sayısı:2202 defa okundu.

Eğirdir Meslek Yüksek Okulu öğrencileri "Huzur evi bahçesinin düzenlemesi" projesi kapsamında geçtiğimiz gün çalışmalarına başladılar.

MYO ÖĞRENCİLERİ HUZUREVİ BAHÇESİNİ DÜZENLEDİ

 

Eğirdir Meslek Yüksek Okulu öğrencileri “Huzur evi bahçesinin düzenlemesi” projesi kapsamında geçtiğimiz gün çalışmalarına başladılar. Eğirdir Meslek Yüksek Okulu İnsan Kaynakları Yönetimi 2. Sınıf 1. Öğretim öğrencileri Hülya Demir ve Berrin Kocatürk’ün Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi için hazırladıkları proje Huzurevinde memnuniyetle karşılandı.

Huzur evi sakinlerinin güzel vakit geçireceği bir ortam hazırlamak,  Huzur evi bahçesinin düzenlenmesi sürecinde huzurevi sakinlerinin yalnızlıklarına ortak olmak amacıyla hazırlanan proje çerçevesinde önce bahçe temizliği ve fidan ekimi yapıldı. Daha sonra huzurevi bahçesine çiçek diken öğrenciler, huzurevi sakinleriyle birlikte yemek yediler. Huzurevi sakinlerine baklava ikram ettiler.
 

“Geleceğine ışık tut” sloganıyla yürütülen projenin sorumlusu öğrenciler Hülya Demir ve Berrin Kocatürk, böylesine güzel bir etkinlikte yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek kendilerine yardımcı olan arkadaşlarına, sosyal sorumluluk projeleri dersi hocası İbrahim Demirtaş’a ve Huzurevi sakinlerine teşekkür ettiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap