ESARİM, SEMPOZYUMA KATILAN KONUKLARI EĞİRDİR'E YAKIŞIR ŞEKİLDE AĞIRLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ESARİM, SEMPOZYUMA KATILAN KONUKLARI EĞİRDİR'E YAKIŞIR ŞEKİLDE AĞIRLADI
Haberin Tarihi: 21.5.2015 12:06:00 - Okunma Sayısı:1760 defa okundu.

"II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu"na ev sahipliği yapan Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğü, sempozyuma katılan konuklarını Eğirdir'e yakışır bir şekilde ağırladı.

ESARİM, SEMPOZYUMA KATILAN KONUKLARI EĞİRDİR’E YAKIŞIR ŞEKİLDE AĞIRLADI

20-22 Mayıs tarihlerinde ilçemizde düzenlenen “II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu”na ev sahipliği yapan Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğü (ESARİM) sempozyuma katılan konuklarını Eğirdir’e yakışır bir şekilde ağırladı.

20 Mayıs 2015 Çarşamba günü sabahleyin açılış konuşmaları ile başlayan, öğleden sonra bilimsel sunumlarla devam eden sempozyumda, katılımcılara Eğirdir Belediyesi tarafından Altınkum Toplantı Salonunda müzikli ve nezih bir akşam yemeği ikram edildi.

Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ile Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün de katıldığı yemek sırasında, Sempozyumun ana sponsoru olan Eğirdir Belediyesi adına Başkan Ömer Şengöl’e, Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz bir plaket sundu.

 ESARİM Müdürü Şakir Çınar, “sadece sempozyuma değil her zaman kurumumuza destek olan maddi ve manevi katkıları bulunan Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e teşekkür ediyoruz” dedi. Plaketi kabul eden Başkan Şengöl, “Eğirdir için önemli bir kurum olan Su Ürünleri Araştırma İstasyonu’nun ilçede bulunması varlık göstermesi hepimiz için çok önemlidir. Düzenlenen bu sempozyuma ülkemizin çeşitli yerlerinden birçok misafirimiz geldi. İlçemizin güzellikleriyle tanıştılar ve gidecekleri memleketlerinde Eğirdir’i iyi bir şekilde anlatacaklar ve dolayısıyla tanıtacaklar. Asıl ben böyle bir organizasyonu düzenleyen Eğirdir Su Ürünleri İstasyonu Müdürlüğü’müze ve Müdürümüz Şakir Çınar Bey’e teşekkür ediyorum, ESARİM ve EMARİM gibi kurumlarımızın her zaman yanındayız, kendilerine yardımcı olmaya hazırım” dedi.

Sempozyumun sponsorlarından EKOBİR’in plaketini EKOBİR Md. Uğur Turgut adına Su Ürünleri Mühendisi Süleyman Can, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü Kaynak Yönetimi Daire Başkanı Ramazan Çelebi’den alırken,
sponsor firma Tales Analitik adına Gıda Mühendisi Bekir Coşar’a plaketini ESARİM Md. Şakir Çınar takdim etti.

30’u aşkın üniversiteden 300’ün üzerinde bilim insanının katıldığı “II. Balıklandırma ve Rezervuar Yönetimi Sempozyumu” bugün de bilimsel sunumlarla devam ediyor.

Sempozyum, yarın saat 09.30’da Kovada Gölü’ne düzenlenecek teknik gezi ile sona erecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap