EĞİRDİR KAYMAKAMI ADEM ÇELİK'İN "30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI" MESAJI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR KAYMAKAMI ADEM ÇELİK'İN  "30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI" MESAJI
Haberin Tarihi: 30.8.2021 09:53:09 - Okunma Sayısı:818 defa okundu.

"30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI" MESAJI

EĞİRDİR KAYMAKAMI ADEM ÇELİK'İN

"30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI" MESAJI

"Kahraman Türk Milletinin, tüm imkansızlıklara rağmen milli mücadelesini kazanarak bağımsızlığına sahip çıktığı 30 Ağustos Zaferi, tarih sayfasındaki yerini, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak almıştır. Cumhuriyet’imizin kuruluşunu müjdelediği bu büyük zaferimizin 99’uncu yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olan ve her safhası eşsiz kahramanlık ve vatanseverlik destan ve mücadeleleri ile dolu Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Ulusumuzun tarihine yön veren en önemli savaşlardan birisi olmuş ve bu zaferle Milletimizin bağımsız ve özgür yaşama iradesi tüm dünyaya gösterilmiştir.

Cumhuriyeti kuran ecdadımızın bizden beklentisi de miraslarını yükseltmemiz ve yaşatmamızdır. Cumhuriyetimizin kurucularının, biz vârislerine bıraktığı bu meşalenin sönmemesi ise ebedi sorumluluğumuzdur. Bizler ülkemizin gençlerine güveniyoruz. Muasır medeniyetler seviyesi ideali için çağın koşulları neyi gerektiriyorsa onun mücadelesini hep birlikte vereceğiz. Zira ödevimiz artık bir büyük çınar olan Cumhuriyetimizi; her daim bilim, sanat ve kültürle donatmaktır.

Bu kutlu günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm Kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canlarını feda eden aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor; tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum."

Adem ÇELİK

Eğirdir Kaymakamı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap