Eğirdir SAREM’den TAGEM Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısına Katılım

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir SAREM’den TAGEM Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısına Katılım
Haberin Tarihi: 7.9.2021 15:50:58 - Okunma Sayısı:2760 defa okundu.

Eğirdir SAREM Müdürü Fuat BİLGİN, kurum faaliyetleri, proje fikirleri ve Enstitü öncelikleri konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

EĞİRDİR SAREM’DEN TAGEM GENİŞLETİLMİŞ KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILIM

Tarım VE Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısı Mersin ili Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

TAGEM Genel Müdürü Dr. Nevzat BİRİŞİK, Genel Müdür Yardımcıları Doç. Dr. İlhan AYDIN ve İhsan ASLAN, Daire Başkanları, 48 Araştırma Enstitüsü idarecilerinin katıldığı toplantıda Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü (SAREM) adına Enstitü Müdürü Fuat BİLGİN ile Müdür Yardımcısı Gürkan KOÇER de hazır bulundu.

Tarımsal Ar- Ge faaliyetleri ve Araştırma Enstitülerinin çalışmalarının değerlendirdiği toplantıda Eğirdir SAREM Müdürü Fuat BİLGİN, kurum faaliyetleri, proje fikirleri ve Enstitü öncelikleri konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap