Ormancılar Eğirdir’de Toplandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ormancılar Eğirdir’de Toplandı
Haberin Tarihi: 23.10.2021 10:09:48 - Okunma Sayısı:1003 defa okundu.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğünün 2021 yılı Ekim ayı değerlendirme toplantısı Eğirdir İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Ormancılar Eğirdir’de Toplandı

Isparta Orman Bölge Müdürlüğünün 2021 yılı Ekim ayı değerlendirme toplantısı Eğirdir İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Bölge Müdürü Refik Ulusoy başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısına, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, Bölge Müdürü Yardımcıları Özlem Cevahirci, Hüseyin Balcı, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri, Eğirdir Fidanlık Müdürü ve Bölge Müdürlüğümüz Etüt Proje Baş Mühendisi katıldı.

Toplantıda İşletme ve Fidanlık Müdürleri ekim ayı itibariyle 2021 yılı programlarının gerçekleşmelerle ile ilgili sunum yapılarak Şube Müdürleri ise şubeleriyle ve çalışmalarla ilgili değerlendirme ve katkıda bulundular.

Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy toplantı açılışında 2021 yılının sonlarına yaklaşmamız nedeniyle işletmelerin program ve gerçekleşmeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak; 2020 yılında Amenajman ve Silvikültür planlarının yenilenmesinden dolayı artan programlarımızın % 100 olarak gerçekleştirilmesi talimatını verdi.

Bölge Müdürü Ulusoy, 11.11.2021 Milli Ağaçlandırma programları için gerekli hazırlıkların yapılmasını, yapılacak programlarda herhangi bir aksaklığa meydan vermeden Şube Müdürlükleri, İşletme Müdürlükleri ve Fidanlık Müdürlüklerinin tüm personellerin özverili bir şekilde çalışması gerektiğini vurguladı.

Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, 2021 yılı ocak ayından bu güne kadar yapılan başarılı çalışmalar için tüm personele teşekkür ederek 2021 yılının sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesini diledi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap