Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı Tarımtv için Eğirdir MARİM'de çekim yaptı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı Tarımtv için Eğirdir MARİM'de çekim yaptı
Haberin Tarihi: 1.6.2015 09:28:00 - Okunma Sayısı:3098 defa okundu.

BÜGEM'ce yürütülen ve Kalkınma Bakanlığınca desteklenen "Itri ve Tıbbi Bitkiler ile Boya Bitkilerinin Yaygınlaştırılması" isimli projenin ülke çapında duyurulması amacı ile Eğitim Yayım ve Yayınlar Daire Başkanlığı personeli tarafından Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü'nde video çekimleri yapıldı.

Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı Tarımtv için Eğirdir MARİM’de çekim yaptı

 

            BÜGEM'ce yürütülen ve Kalkınma Bakanlığınca desteklenen "Itri ve Tıbbi Bitkiler ile Boya Bitkilerinin Yaygınlaştırılması" isimli projenin ülke çapında duyurulması amacı ile Eğitim Yayım ve Yayınlar Daire Başkanlığı personeli tarafından Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyonu Müdürlüğü’nde video çekimleri yapıldı.

            Proje kapsamında Eğirdir MARİM’de üretilen ve 7 İl Müdürlüğü, çeşitli belediyeler ile çiftçilere dağıtımı yapılan lavanta bitkilerinin üretim ve dağıtımı ile ilgili çekimler yapıldı.

Ayrıca Muhabir Özcan KAHYA tarafından Kurum Müdürü İsa EREN ile Eğirdir MARİM’in  çalışmaları hakkında röportaj yapıldı. Bunun yanında;-- hasat sonrası labaratuvarı ve tıbbi ve aromatik bitkiler laboratuvarı ile tıbbi ve aromatik bitkiler uygulama arazisi gezilerek buralarda çekimler yapıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap