Eğirdir'de Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'de Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi
Haberin Tarihi: 14.12.2021 14:49:10 - Okunma Sayısı:960 defa okundu.

Yukarı Gökdere Mustafa Köklü Ortaokulu Şampiyon oldu

 EĞİRDİR'DE ÖĞRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında organize edilen Voleybol Turnuvası sona erdi.

11 takımdan oluşan ve yaklaşık 90 öğretmenin katıldığı turnuva 11 gün sürdü. Şenlik havasında süren turnuvada; İlçe 1.si Yukarı Gökdere Mustafa Köklü Ortaokulu oldu.

İlçe 2.si Sarıidris Ortaokulu, İlçe 3.sü Eğirdir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olurken Fair-Play (Centilmenlik) ödülünü Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu kazandı.

Dereceye giren ve Fair-Play ödülüne layık olan takımlara; Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı  Veli Gök, İlçe Milli Eğitimi Müdürü Ahmet Armutoğlu ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü  C. Tuğçe Arseven Özçelik tarafından madalyaları ve kupaları takdim edildi.

İlçe Milli Eğitimi Müdürü  Ahmet Armutoğlu: “Öğretmenlerimizin  zevkle oynadığı, seyircilerimizin de zevkle izlediği bu keyifli turnuvada yer alan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Turnuvanın planlı bir şekilde yürütülmesinde büyük payı olan beden eğitimi öğretmenlerimize özellikle teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap