Başkan Şengöl "Dil Bilimcilerini" Ağırladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl "Dil Bilimcilerini" Ağırladı
Haberin Tarihi: 4.6.2015 09:42:00 - Okunma Sayısı:1465 defa okundu.

Eğirdir Belediye başkanı Ömer Şengöl, bir dizi çalışma yapmak için Isparta Süleyman Demirel Üniversitesine gelen yaklaşık 80 kişilik Dil Bilimcileri grubunun Eğirdir'de ağırladı.

Başkan Şengöl “Dil Bilimcilerini” Ağırladı

 

            Eğirdir Belediye başkanı Ömer Şengöl, bir dizi çalışma yapmak için Isparta Süleyman Demirel Üniversitesine gelen yaklaşık 80 kişilik Dil Bilimcileri grubunun Eğirdir’de ağırladı.

            Geçtiğimiz hafta sonu Eğirdir’e gelen misafirlerini Eski Zabta lokali önünde karşılayan Başkan Şengöl, burada misafirlerine Eğirdir tanıtım broşürü dağıtarak yemek verdi.  Yemeğin ardından Rüya Park’ı gezen heyet burada gördükleri manzara karşısında büyülendiklerini ifade ederek Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün yakın ilgisinden de oldukça memnun kaldıklarını dile getirdiler.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise yemekte yaptığı konuşmasında “Eğirdir’i beğenmenize sevindim. Biz Eğirdir’i dışarıdan gelenlere anlatırken “Yüce Allahın elinin boş olduğu bir vakitte özenerek yarattığı bir yer’ diyerek esprili bir şekilde anlatıyoruz. Bizde bu güzel şehrimizin güzelliğine güzellik katmak için makyaj niteliğinde işler yapmaya çalışıyoruz. Eğirdir Belediyesi olarak sizlere bu gün burada Eğirdir’in tarihi ve kültürünü anlatan kitaplardan, elma yemekleri tarifi broşürü ve bu güzel memleketin tanıtım cd’sinden hediye ediyoruz. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederiz ve sizleri Eğirdir’e tekrar bekleriz” dedi.

            Ziyaretin sonunda misafirlere Eğirdir Belediyesi basın bürosu tarafından hazırlanan CD, Broşür, Kitap, Elma tatlısı, Elma Reçeli ve Elma paketi hediye edildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap