CHP’nin Genç Dinamiğinden Akın Gazetesi’ne Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP’nin Genç Dinamiğinden Akın Gazetesi’ne Ziyaret
Haberin Tarihi: 11.1.2022 14:18:13 - Okunma Sayısı:775 defa okundu.

CHP İlçe Teşkilatı Bilişim Sorumlusu Necati Savaş, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Şavklıyıldız Eğirdir Akın Gazetesi'nin 51. kuruluş yıldönümü dolayısıyla İmtiyaz Sahibi Abdullah Sinan'ı ziyaret etti.

CHP’NİN GENÇ DİNAMİĞİNDEN AKIN GAZETESİ’NE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı Bilişim Sorumlusu Necati Savaş, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Şavklıyıldız Eğirdir Akın Gazetesi'nin 51. kuruluş yıldönümü dolayısıyla İmtiyaz Sahibi Abdullah Sinan'ı ziyaret etti.

CHP Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz’ın özel nedenlerinden dolayı gelemediğini sevgi ve selamlarını ilettiğini belirten Necati Savaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün  “Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir.” sözlerini hatırlatarak "Akın Gazetesinin 51’nci kuruluş yıldönümü kutluyor, daha nice başarılı yıllar diliyoruz” dedi.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Sinan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve özel mesaj ve çiçek göndererek iyi dilek ve temennilerde bulunan CHP İlçe Başkanı Murat Yılmaz'a da ayrıca teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap