NİCE YILLARA AKIN GAZETESİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,NİCE YILLARA AKIN GAZETESİ
Haberin Tarihi: 14.1.2022 14:48:37 - Okunma Sayısı:3621 defa okundu.

Havva MUTLUCAN yazdı...

NİCE YILLARA AKIN GAZETESİ

Gazetecilik denilince mesleğin özünde dürüstlük, etik ve tarafsız haber, belgeleme, yazma ve sunma ile görevler akla gelir. İlçemizde de bu unvanı 51 yıldır elinde tutabilen tüm zorluklara, engellemelere rağmen, yeri geldiğinde bürokrasiye karşı direnmesini bilen kurucusu rahmetli Ali SİNAN’la başlayıp; Abdullah SİNAN, yol arkadaşı Nilgün Hanım ve uzman kadrosuyla bugünlere gelmesini sağlayan AKIN GAZETESİ olmuştur.

Mesleği ve mesleğinin değerleri uğruna kendini feda edip; maddi manevi menfaat beklemeden gecesi gündüzü belli olmadan cefakârca çalışıp Gazetesini ve mesleğini bugünlere getirebilmek atalarımızın tabiri ile “her baba yiğidin harcı değil”dir.

Kendi donanımlı yapısına aile terbiyesini de eklemiş kişilerin Eğirdir gibi küçük ve belli durumlarda imtiyaz sahiplerinin olduğu yerleşim yerlerinde bu mesleği yapmaları hali hazırda bir problemdir.

İşte böyle küçük yerleşim yerlerinde doğruyu yazıp yayınlarsan, birilerine dokunur ve kötü olursun ama yalan ya da sanal haber yapmak da kesinlikle Akın Gazetesi’ne özgü değildir.

Zor Dostum zor…

Nice yıllara Akın Gazetesi….!

Saygılarımla.

14.01.2022                                                                           

Havva MUTLUCAN

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap