Girişimci Lise Öğrencilerine Belgeleri Verildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Girişimci Lise Öğrencilerine Belgeleri Verildi
Haberin Tarihi: 18.1.2022 12:17:35 - Okunma Sayısı:1144 defa okundu.

2020-2021 eğitim öğretim yılı başında Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı desteği ile Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından öğretmenlere girişimcilik eğitimi verildi.

GİRİŞİMCİ LİSE ÖĞRENCİLERİNE BELGELERİ VERİLDİ

2020-2021 eğitim öğretim yılı başında Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı desteği ile Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından öğretmenlere girişimcilik eğitimi verildi. Bu eğitim sonrasında GençBizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında ilimizden 6 öğretmen 67 öğrenci şirket kurdular. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının temsil ettiği Antalya, Burdur ve Isparta'nın toplam başvuruları içerisinde Isparta'nın başvuru oranının üçte iki olması ayrıca dikkat çekti. Öğrencilerimizin girişimleri Türkiye finallerinde 2 Çeyrek Final, 1 Yarı Final ve 1 Final başarısı gösterdiler.

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen etkinlikte İl Müdürü Erhan BAYDUR, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Volkan GÜLER ve öğretmenler GençBizz Lise Girişimcilik Programına dair düşüncelerini paylaştılar. Konuşmalardan sonra girişimci öğrencilere katılım belgeleri takdim edildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap