EĞİRDİR’DE OKULLARDA KARNE SEVİNCİ YAŞANDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR’DE OKULLARDA KARNE SEVİNCİ YAŞANDI
Haberin Tarihi: 21.1.2022 12:40:13 - Okunma Sayısı:1337 defa okundu.

Eğirdir’de de karne töreni düzenlendi.

EĞİRDİR’DE OKULLARDA KARNE SEVİNCİ YAŞANDI

2021-2022 yılı Eğitim öğretim yılı birinci dönemi bugün sona erdi. Tüm yurtta olduğu gibi Eğirdir’de de karne töreni düzenlendi.

Eğirdir Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulunda düzenlenen karne törenine; Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, Okul Müdürü Ercan Öcal, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Adem Çelik ve beraberindekiler bu yıl ilk defa karne alma heyecanını yaşayan birinci sınıf öğrencilerini ziyaret etti. Öğrencilere tek tek sorular soran Kaymakam Çelik, tatilde öğrencilere bol bol kitap okumalarını, telefon, tablet, bilgisayar gibi teknolojik aletlerle çok fazla vakit geçirmemelerini söyledi. Kaymakam Çelik, öğrencilerin karne sevincini paylaşıp öğrenci ve öğretmenlere aileleri ile birlikte mutlu bir yarıyıl tatili diledi.

Bu yıl Eğirdir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğretmenimle Oku-Yorum projesinde dereceye giren 4 /A sınıfı öğrencisi Hüseyin Arda Büyükçetin’e ve 4/B sınıfı öğrencisi Fatıma Topuz’a hediye takdiminde bulunuldu. Öğrencilerin ödüllerini Okul Müdürü Ercan Öcal takdim etti.

Karne töreni sonrası okul bahçesinde toplanan öğrenciler İstiklal Marşını söyleyerek okul ve öğretmenleriyle vedalaştılar.

Pandemi dolayısıyla okula giremeyen veliler ise okul bahçesinde çocuklarının karnelerini heyecanlı bir şekilde beklediler.

EMEL TURAN KARTAL (AKIN)

https://www.facebook.com/media/set?vanity=akingazetesi&set=a.1871324933072526

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap