Milletvekili Cesur'dan Akın'a kutlama mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Cesur'dan Akın'a kutlama mesajı
Haberin Tarihi: 21.1.2022 12:42:56 - Okunma Sayısı:675 defa okundu.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Eğirdir Akın Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü gönderdiği mesajla kutladı.

MİLLETVEKİLİ CESUR'DAN AKIN'A KUTLAMA MESAJI

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Eğirdir Akın Gazetesi'nin kuruluş yıldönümünü gönderdiği mesajla kutladı.

Milletvekili Cesur, Eğirdir Akın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Sinan'a gönderdiği kutlama mesajında;

"51 yıldır doğru habercilik düsturundan taviz vermeden gazetecilik görevine devam eden halkın emektarı Eğirdir Akın Gazetesi'nin 51. Doğum Günü'nü tebrik ediyorum.

Ülkemizde bağımsız ve özgün basını hedef alan her türlü baskı, sansür, kontrol ve cezalara karşın, kamuoyuna demokrasinin en önemli vazgeçilmezi olan doğru habere ulaşma hakkını sunan, toplumumuzu habersiz bırakmamak, düşünce çeşitliliğini ve çoğulculuğu korumak adına, ülkemizdeki ekonomik sorunlardan kaynaklanan zorlu şartlarda dahi görevini aksatmadan sürdüren kuruluşundan bugüne aynı anlayışı eksiksiz devam ettiren tüm Eğirdir Akın Gazetesi mensuplarını tebrik ediyor, bugüne kadar Eğirdir ve Eğirdir Gölü için sarf edilmiş bütün çaba ve gayretleri takdirle karşılıyor, kuruluşundan bugüne hizmet eden kurucusu Muhterem Ali Sinan'a, bugün aynı anlayışla görevi layıkıyla devam ettiren ve mirasa sahip çıkan Eğirdir Sevdalısı Değerli Abdullah Sinan'a ve Sevgili Nilgün Sinan'a teşekkürlerimi sunuyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Bizler, halkın bilgi edinme hakkını ve ifade özgürlüğünü kullanabilmesi için büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan sizlerin, sorunlarınızı çözmek için; verdiğiniz emeklerin maddi manevi her türlü karşılığını alabilmeniz için; basına ve basın emekçilerine sahip çıkılan, gazeteciliğin hak ettiği mertebeye yükseltildiği, oto-sansürün ve fikri kısıtlamaların son bulduğu özgür bir basın ortamını sağlamak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

Eğirdir'imize Eğirdir Gölü'müze, Isparta'mıza, Türkiye'mize ve demokrasimize sahiplik eden herkese ve Akın Gazetesi'ne her zaman desteğe hazırız.

Tebrik, teşekkür ve başarı dileklerimle." ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap