Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Öğrenci Şenliği ve Kermes Düzenlendi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Öğrenci Şenliği ve Kermes Düzenlendi
Haberin Tarihi: 5.6.2015 17:34:00 - Okunma Sayısı:2522 defa okundu.

Okulların kapanmasına bir hafta kala okullarımızdaki etkinlikler devam ediyor.

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Öğrenci Şenliği ve Kermes Düzenlendi

 

            Okulların kapanmasına bir hafta kala okullarımızdaki etkinlikler devam ediyor.

Bu çerçevede Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Okul Aile Birliği tarafından öğrenci şenliği ve kermes düzenlendi.

            Düzenlenen etkinliğe; Kaymakam Dr. Yalçın yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yalçın Karakaya ve Yüksel Şahin, Okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldılar.

            Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın söylenilmesiyle başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdiresi Fehime Belgin Akyıl yaptı.

            Akyıl: “Mehmet Akif Ersoy İlkokulu olarak amacımız geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza başta sağlam bir kişilik kazandırarak, araştıran, sorgulayan, özgüveni yüksek, vatanını, milletini, bayrağını seven, insanlara karşı saygılı bireyler yetiştirmek. Bize emanet edilen her öğrenci çok değerlidir. Öğrencilerimizin her yönünden gelişimini sağlamak amacıyla etkinlikler düzenliyoruz. Bu arada Mayıs ve Haziran aylarının da anneler ve babalar gününe denk gelmesi nedeniyle siz velilerimizi de etkinliğimize dahil etmek istedik. Anneler ve babalar gününüzü kutluyorum” dedi.

            Okul Müdiresi Akyıl’ın konuşmasının ardından 4’ncü sınıf öğrenci korosu İngilizce şarkılarını seslendirdiler. 3 - B sınıfı öğrencisi Boran Turgut saz, 3-C sınıfı öğrencisi Gediz Karış keman dinletisiyle programa ayrı renk kattılar. Anadolu Ateşi, Kafkas Kartalları ve ailelerin yarışları  ve halk Oyunları gösterisi izleyenler tarafından büyük beğeni aldı.

            Program plaket takdimi ile sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap