Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu Birinci Oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu  Birinci Oldu
Haberin Tarihi: 14.2.2022 12:13:05 - Okunma Sayısı:1718 defa okundu.

Antrenörlüğünü Uğur Soyçiçek’in yaptığı Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu Yıldızlar kategorisinde İl 1’cisi oldu.

EĞİRDİR SÜLEYMAN DEMİREL ORTAOKULU  BİRİNCİ OLDU

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Halk Oyunları İl Birinciliği 6 Mart Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Yarışmalarda ekiplerin sahne performansları Salonu dolduran izleyenlerden tam not alırken Antrenörlüğünü Uğur Soyçiçek’in yaptığı Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu Yıldızlar kategorisinde İl 1’cisi oldu.

Süleyman Demirel Ortaokulu 5-6 Mart’ta Isparta’da yapılacak bölge şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Oyunları İl Temsilciliği işbirliğinde Okullar arası Halkoyunları Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde İl Birinciliği yarışmaları 6 Mart Spor Salonunda yapıldı.

Halk oyunları yarışmaları 12 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 15:00’da açılış seremonisiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan yarışmalarda 6 Mart Spor Salonu tribünleri doldu.

Küçükler, Yıldızlar, Gençler kategorilerinde yapılan Okullar Arası halk oyunları birincilik yarışmaları görsel şölene dönüştü. Ekipler dereceye girebilmek için hünerlerini sergiledi.

İŞTE DERECELER

Yarışmaların sonunda Minikler kategorisinde Yılmaz Şener İlkokulu birinci, Yıldızlar Kategorisinde Eğirdir Süleyman Demirel Ortaokulu birinci, Hızırbey Ortaokulu ikinci, İstanbul Ticaret Odası Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu üçüncü, Gençler kategorisinde ise Keçiborlu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.

Dereceye giren okul takımlarına madalya ve kupaları törenle takdim edildi.

İLÇE MÜDÜRÜ HAKAN ÇELEBİOĞLU'NDAN TEBRİK

İl Birincisi olan Eğirdir Süleyman Demirel Orta Okulu ekibini tebrik eden Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, "Okullar arası Halk Oyunları yarışmasında Eğirdir Süleyman Demirel Orta Okulumuz 84.20 puanla İl Şampiyonu olmuştur. Bu bağlamda İl Şampiyonu olan Eğirdir’in yetenekli sporcularını, spor yapmalarına destek veren değerli velilerimizi, bu başarının oluşmasını sağlayan destekleyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü, Halk Eğitim Merkezini, Okul İdareci ve Beden Eğitimi Öğretmenini ve profesyonelce çalışmalarını aylardır şahit olduğumuz Antrenörümüz Uğur Soyçiçek kardeşimizi can-ı gönülden kutluyorum. Eğirdir’imize hayırlı uğurlu olsun. İlimizi temsil edecek ekibimize başarılar diliyorum." dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap