Eğirdir A.M.T.A. Lisesinde Okul birincisi ATT Bölümü Öğrencisi Hatice Gök Oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir A.M.T.A. Lisesinde Okul birincisi ATT Bölümü Öğrencisi Hatice Gök Oldu
Haberin Tarihi: 12.6.2015 11:05:00 - Okunma Sayısı:3225 defa okundu.

Eğirdir Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bu yıl okul birincisi Acil Tıp Teknisyenliği (ATT) Bölümü Öğrencisi Hatice Gök oldu.

Eğirdir A.M.T.A. Lisesinde Okul birincisi ATT Bölümü Öğrencisi Hatice Gök Oldu

 

            Eğirdir Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bu yıl okul birincisi Acil Tıp Teknisyenliği (ATT) Bölümü Öğrencisi Hatice Gök oldu. Okulu üstün başarıyla bitiren Gök, mezuniyet töreninde bir konuşma yaparak duygularını şu şekilde ifade etti: “Bugün kendimi hem gururlu, hem hüzünlü, hem de sevinçli hissettiğim bir gün. Duygularım öylesine karma karışık, bir o kadar da ifadesi zor. 4 yıl süren birlikteliğimiz artık sona eriyor. Aslında bu son, bizim geleceğimize yeni bir başlangıç sağlayacak ve geride büyük bir ailemiz olacak.

            Sevgili arkadaşlarım; evet mezun oluyoruz. Lise hayatında bu 4 yıllık güzel zamanın bitişine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Ağzımdan 4 yıl diye çıkıveren  ama aslında kolay kolay dile getiremeyeceğimizi adımız gibi bildiğimiz bir şeyi anlamaya çalışıyoruz. Yine aynı sınıfta olabilir miyiz? Bilmiyorum. Bildiğim bir şey var; nerede olursak olalım birbirimizi asla unutmayacağız. Ve her zaman olduğu gibi birimizin başarısı hepimizi gururlandıracak.

            Değerli öğretmenlerim; 4 sene boyunca bizim her zaman yanımızda oldunuz. Emeğinizin bizdeki karşılığı ölçülemez. Hayatımız boyunca bizim arkamızda bir aile olarak kalacağınızdan da hiç şüphemiz yok.

            Değerli velilerimiz; sizler yeni bir eğitime başladığımızda bizi nasıl yalnız bırakmadıysanız, bundan sonraki hayatımızda da yalnız bırakmayacağınızdan hiç şüphemiz yok. Yorulduğumuz zamanlarda bizi pes ettirmeyip, hedeflerimize ulaşmamız için elinizden geleni yaptınız ve yapacaksınız.

            Ve sözlerimi bitirirken; her zaman yanımda olan ve hakları ödenmeyecek ailemin, emekleri anlatılmayacak öğretmenlerimin karşısında büyük bir heyecan, gurur ve minnetle doluyum. Bu emekleri için onlara teşekkür ediyorum ve hepimizin gelecek yaşantımızda mutlu ve başarılı olmamızı diliyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap