Eski Orman Genel Müdürü Osman Kahveci ISUBÜ Orman Fakültesi’nde Konferans Verdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eski Orman Genel Müdürü Osman Kahveci  ISUBÜ Orman Fakültesi’nde Konferans Verdi
Haberin Tarihi: 24.3.2022 15:41:46 - Okunma Sayısı:2143 defa okundu.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları çerçevesinde Eski Orman Genel Müdürü Osman Kahveci tarafından “Ormancılıkta Gelişim Süreci ve Bu Süreçte Türkiye’nin Yeri” isimli konferans ISUBÜ Orman Fakültesinde gerçekleştirildi.

Eski Orman Genel Müdürü Osman Kahveci

 ISUBÜ Orman Fakültesi’nde Konferans Verdi

 

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları çerçevesinde Eski Orman Genel Müdürü Osman Kahveci tarafından “Ormancılıkta Gelişim Süreci ve Bu Süreçte Türkiye’nin Yeri” isimli konferans ISUBÜ Orman Fakültesinde gerçekleştirildi.

Konferansa ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Fakir, Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Isparta Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş, Orman Mühendisleri Odası Batı Akdeniz Şube Başkanı Emin Demir, Isparta Orman Bölge Müdürlüğü personeli, Orman Fakültesi personeli ve öğrencileri katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan etkinlikte açılış konuşması yapan Dekan Prof. Dr. Yılmaz Çatal’dan sonra Orman Mühendisleri Odası Batı Akdeniz Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demir, Isparta Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş ve Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler’in konuşmalarının ardından eski Orman Genel Müdürü Osman Kahveci konuşmalarını gerçekleştirdi.

Dünya ve Türkiye ormancılığının yaşadığı süreçleri konu alan konferansta, doğaya yakın ormancılığı dünyada gelişimi ve ülkemizde uygulama örnekleri belirten Osman Kahveci, model ormanlar ve ülkemiz orman planlamasının gelişimi hakkında da bilgi verdi. Kahveci, konferansın ardından dinleyicilerden gelen soruları yanıtladı.

Konferansın ardından Orman Fakültesi 2021-2022 döneminde akademik atama ve yükseltmeleri yapılan Doç. Dr. Fatih Tonguç, Doç. Dr. Tuğba Yılmaz Aydın, Dr. Öğr. Üyesi Esra Bayar ve Arş. Gör. Uğur Özkan’a binişleri giydirildi.

25 yıllık hizmet süresini dolduran Prof. Dr. Birol Üner, Prof. Dr. Hatice Tuğba Doğmuş Lehtijarvi, Prof. Dr. Ramazan Özçelik, Prof. Dr. İbrahim Özdemir, Prof. Dr. Hüseyin Fakir, Prof. Dr. Hasan Alkan, Prof. Dr. Mehmet Eker, Prof. Dr. Abdullah Sütçü, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Ali Var, Fakülte Sekreteri Pembe Arslan ve Teknisyen Musa Aytan’a plaket takdimi yapılmasının ardından etkinlik son buldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap