HSYK, Yaz Kararnamesi Yayımladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,HSYK, Yaz Kararnamesi Yayımladı
Haberin Tarihi: 15.6.2015 16:54:00 - Okunma Sayısı:4754 defa okundu.

Eğirdir Savcısı Başak Eryılmaz Şaktanlı Tunceli Başsavcılığı'na, Cumhuriyet Savcısı Doğan Adem Kurt Ordu Korgan'a, Hakim Serhat Dolu Bursa Orhangazi'ye Atandı

HSYK, Yaz Kararnamesi Yayımladı

 

Eğirdir Savcısı Başak Eryılmaz Şaktanlı Tunceli Başsavcılığı'na, Cumhuriyet Savcısı Doğan Adem Kurt Ordu Korgan’a, Hakim Serhat Dolu Bursa Orhangazi’ye Atandı

 

            Hakimler, Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), Yaz Kararnamesi'ni yayımladı. 2 bin 401 adli, 263 idari yargı hakim ve savcısının yerleri değişti. Kararname ile Tunceli Başsavcılığı'na Eğirdir Savcısı Başak Eryılmaz Şaktanlı getirildi. Şaktanlı, bir İl’e başsavcı olarak atanan ikinci kadın yargı mensubu oldu.

 

            Cumhuriyet Savcısı Kurt,

            Ordu İli Korgan İlçesine Atandı…

            Ayrıca ilçemizde 2012 yılından beri görev yapan Cumhuriyet Savcısı Doğan Adem Kurt ise Ordu ili Korgan ilçesine atandı. Kurt, “Göller diyarının incisi Eğirdir’den ayrılmanın vakti geldi. Çalışma sürecim boyunca herkesle  güzel diyaloglarımız oldu. Eğirdir çok güzel bir yer. Burası bizim için güzel bir görev yeriydi”  dedi.

 

            Hakim Serhat Dolu

Bursa Orhangazi’ye Atandı

            2011 yılından beri ilçemizde görev yapan Hakim Serhat Dolu ise Bursa İli Orhangazi ilçesine atandı.  Hakim Serhat Dolu ve eşi öğretmen Hilal Dolu: “Eğirdir’in bizim için ayrı bir yeri var. Oğlumuz Isparta’da doğdu. Burada güzel dostlarımız var. Eğirdir’i hiçbir zaman unutmayacağız…” dediler.

            Savcılarımız Başak Eryılmaz Şaktanlı, Doğan Adem Kurt ve Hakim Serhat Dolu önümüzdeki günlerde ilçemizden ayrılacaklarını ifade ettiler.

            Savcılarımız Başak Eryılmaz Şaktanlı, Doğan Adem Kurt ve Hakimimiz Serhat Dolu’ya Eğirdir’de yapmış oldukları görevlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diliyoruz.

 

            Bahçesaray C. Savcısı Yasin Muammer İpekleşen

            ve Hakim Fatmanur  İpekleşen Eğirdir’e Atandı

            Kararnameye göre; Bahçesaray Cumhuriyet Savcısı Yasin Muammer İpekleşen ile eşi Hakim Fatmanur İpekleşen’in  de Eğirdir’e atandılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap