KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN “KADİR GECESİ” MESAJI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN “KADİR GECESİ” MESAJI
Haberin Tarihi: 27.4.2022 15:46:36 - Okunma Sayısı:830 defa okundu.

KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN “KADİR GECESİ” MESAJI

KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN “KADİR GECESİ” MESAJI

Güzel ilçemiz Eğirdir, Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran mübarek Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, aynı zamanda bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine ulaşmanın sevincini birlikte yaşıyor.

Ramazan boyunca her kesimden hemşerilerimizle iftar sofralarında bir arada olduk. İftar bereketini beraber tattık. Ramazan vesilesi ile bir kez daha anladık ki, birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğunu anladık.

Kur'an-ı Kerim'in indirildiği, aynı zamanda hatalarımız için tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek Kadir Gecesi kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun daha da artması için Yüce Allah'ın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan biridir.

Tüm insanları engin düşünmeye ve değerlendirmeye yönlendiren bu gecenin hepimizi yardımlaşma, paylaşma, bolluk, bereket, kazanç, dua, ziyaret, itibar, inanç, mutluluk ikliminde birleştirmesini ve daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni ediyorum.

Manevi lütuf ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu bu müstesna ve muazzez Gece’nin, yolumuzu ve ruhumuzu hidayet ışığıyla buluşturması en büyük dileğimdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor; Kadir Gecesi’nin feyz ve bereketinden en güzel bir biçimde nasiplenmeyi, dua ve niyazlarımızın kabul olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Adem ÇELİK

Eğirdir Kaymakamı

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap