Eğirdir MYO, Sağlık Hizmetleri MYO ve Turizm ve Otelcilik Yüksek Okuluna Yeni Müdürler...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MYO, Sağlık Hizmetleri MYO ve Turizm ve Otelcilik Yüksek Okuluna Yeni Müdürler...
Haberin Tarihi: 24.6.2015 10:16:00 - Okunma Sayısı:4363 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı'nın göreve gelmesiyle birlikte bazı okulların müdürleri değişti.

Eğirdir MYO, Sağlık Hizmetleri MYO ve Turizm ve Otelcilik Yüksek Okuluna Yeni Müdürler...

 

            Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı’nın göreve gelmesiyle birlikte bazı okulların müdürleri değişti.

 

            Eğirdir MYO’na Eğirdir’li Müdür…

            Eğirdir Tepeli Köyünden olan hemşehrimiz Doç. Dr. Tahir Tilki Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine atandı.

            Kendilerini ziyaret ettiğimiz Isparta Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğretim görevlisi iken Eğirdir MYO Müdürlüğü görevine atanan Doç. Dr. Tahir Tilki: “Eğirdir’e taş üstüne taş koymaya geldik. Teslim aldığımız bayrağı bir adım öteye taşımaya geldik… 22 yıllık öğretim görevlisiyim. Eğirdir’in evladı olarak burada görev yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.
 

 

Sağlık Hiz. Müdürü  Mehmet Ali Tabur..

            Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’na ise Isparta Fen-Edebiyat Fak.  Biyoloji Bölümü öğretim görevlisi Doç. Dr. Mehmet Ali Tabur atandı.

            Doç. Dr. Tabur; Eğirdir’e hiç yabancı olmadığını, daha önce Eğirdir’de seminer yaptığını ve bundan sonra da seminerlerin devam edeceğini ifade etti.

 

 

 

Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu’na Bayan Müdür….

            Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürlüğü görevine ise Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulunda Konaklama İşletmeciliği  bölümü öğretim görevlisi olan Doç. Dr. Şirvan Şen Demir atandı.

            Yeni müdürlerimize ilçemize hoş geldiniz diyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap