Devletin Güler Yüzünü Milletimize Göstermeliyiz

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Devletin Güler Yüzünü Milletimize Göstermeliyiz
Haberin Tarihi: 27.5.2022 11:41:13 - Okunma Sayısı:1056 defa okundu.

Geçtiğimiz hafta Isparta Valiliği görevine başlayan Aydın Baruş ilk röportajını Demokrat Gazetesi’ne verdi.

Devletin Güler Yüzünü Milletimize Göstermeliyiz

Geçtiğimiz hafta Isparta Valiliği görevine başlayan Aydın Baruş ilk röportajını Demokrat Gazetesi’ne verdi. Vali Baruş, ‘Devletimizin güler yüzünü milletimize göstermek başlıca görevlerimizden. Isparta’da olmaktan çok mutluyum. Ispartalıların ne kadar sıcakkanlı insanlar olduğunu hissedebiliyorsunuz’ dedi.

Isparta’nın yeni Valisi Aydın Baruş, tebrikleri ve hayırlı olsun ziyaretlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Demokrat Gazetesi’nin mihenk taşı isimlerinden Gazeteci Hasan Özbek’i kabul eden Vali Aydın Baruş, kamuoyuna ve kurumlara mesajlar verdi.

18 Mayıs 2022’de göreve başlar başlamaz konut etrafındaki bazı vatandaşlarla görüştüğünü ifade eden Vali Baruş, Ispartalıların devletine ve milletine saygılı insanlar olduğunu da vurguladı.

Baruş ilk izlenim olarak Isparta insanının güler yüzlü, candan, sıcak ve duygulu olduğunu Demokrat Gazetesi Baş Yazarı Hasan Özbek’e anlattı.

Hasan Özbek’e konuşan Baruş “Ben aslen Edirneliyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Daha önce Bolu ve Malatya’da görev yaptım. Isparta’ya daha önce hiç gelmedim. 10 sene önce bir seyahat sırasında Isparta’nın içinden geçtim. Isparta doğal güzelliklere sahip huzurlu, örf ve adetine sahip çıkan, sıcak kanlı ve saygılı insanlardan oluşuyor. Benim felsefem; vatandaşı makam kapımda bekletmek değil, vatandaşın ayağına giderek sorunları çözmektir. Görev yaptığım sürece vatandaşa devletin güler yüzünü göstermek buradan ayrılırken sıcak intibalar bırakmaktır. Bir yerin kalkınması ancak o ildeki kurumların birlikte hareket etmesi ile hızlı şekilde mümkün olabiliyor” dedi.

ISPARTASPOR BENİ ÇOK MUTLU ETTİ

Hasan Özbek’in spor hakkındaki sorusuna da cevap veren Vali Aydın Baruş: “ Sporun her branşını çok severim. Amatör olarak spor yaptım. Ispartaspor’un 2.Ligde olmasına çok sevindim. Bizlerin en büyük ihmali spor yapmamaktır.  Ispartaspor’a destek vereceğim. Sizin Ispartaspor kurucusu olmanıza çok sevindim” dedi. Gazeteci Özbek’te Vali Baruş’a yeni görevinde başarılar diledi. ( Tuna Ünal)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap