Kaymakam Adem Çelik’in Kurban Bayramı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik’in Kurban Bayramı Mesajı
Haberin Tarihi: 8.7.2022 12:31:43 - Okunma Sayısı:601 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kaymakam Adem Çelik’in Kurban Bayramı Mesajı

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi: “İnsanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha erişmenin sevincini yaşıyoruz.

Paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma gibi bizi biz yapan insani hasletlerimizin öne çıktığı bu Kurban Bayramında da, “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” düsturu ile mazlumun ve mağdurun yanında olacağız.

Kadim kültürümüzden bizlere miras kalan bu paylaşma ve yardımlaşma geleneğimizi daima sürdürerek bizlere, her koşulda birlik olabilme, kenetlenebilme ve tek yürek halinde hareket edebilme kabiliyeti veren bu ve bunun gibi milli bayram, örf ve adetlerimizi ilelebet yaşatacağız.

Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan başta emniyet kemeri kullanımı ve hız limitleri olmak üzere tüm trafik kurallarımıza titizlikte riayet etmelerini ayrıca istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta vatanımızın varlığı ve bağımsızlığı uğruna, Türk Milletinin, huzur ve güven ortamı içerisinde bu güzel günleri idrak edebilmesine imkân sağlamak için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, onların yokluğunu her an hisseden kederli ailelerinin, gazilerimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, bu güzel bayramın ülkemiz, Milletimiz, İslam Âlemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap