Eğirdir Belediyesi Proje Birimi 3 Projeyle Afyon’da Ödül Kazandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi Proje Birimi 3 Projeyle Afyon’da Ödül Kazandı
Haberin Tarihi: 8.9.2022 14:49:00 - Okunma Sayısı:899 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi projeleri 1., 2. ve 3. olarak çalıştaya damga vurdu.

EĞİRDİR BELEDİYESİ PROJE BİRİMİ 3 PROJEYLE AFYON’DA ÖDÜL KAZANDI

 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, AFAD Başkanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı ve İl İlçe Belediyelerinden uzmanların katıldığı çalıştayda proje yazma eğitimi verildi.

Programa Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı M. Erhan Savran, Destek Hizmetleri Müdürü Gamze Göksu, Çevre Mühendisi Pınar Kesiktaş, Harita Mühendisi Ebubekir Genç, Destek Hizmetleri Personeli Kemal Oruç  ve Belediye Proje ve Etüt Birimi katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlemiş olduğu ‘Gudra-2 Proje’çalıştayına. Eğirdir Belediyesi ‘Proje ve Etüt Birimi’ özel davetli olarak katılım sağladı. Çalıştay boyunca uygulamalı proje yazma eğitimi verildi. Çalıştay sonunda yapılan 7 grup ve 60 kişiden oluşan ödüllü proje yarışmasında Eğirdir Belediyesi projeleri 1. 2. ve 3. olarak çalıştaya damga vurdu. 1. Gruba Bolu’da 3 günlük proje çalıştayı ödülü verildi.

Eğirdir Belediyesi'nin "Suyu koru tarımsal göçü önle" isimli projesi birinci, "Temiz Çevre sağlıklı toplum." isimli projesi ikinci, "Tarımda gençleşiyoruz." isimli projesi de üçüncü oldu.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök başta Proje ve etüt Birimi olmak üzere birim müdürleri ve  emeği geçen tüm personeline teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

- Eğirdir Belediye Basın Bürosu

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap