Elektrik Kesintisi Yapılacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Elektrik Kesintisi Yapılacak
Haberin Tarihi: 25.7.2015 09:27:00 - Okunma Sayısı:1858 defa okundu.

26 Temmuz 2015 Pazar günü 15:00 ile 17:00 saatleri arasında Eğirdir, Asya Kök'den Eyüpler çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir İlçesine bağlı; Eyüpler Köyü ve Eymenler SHD, Tepeli SHD, Tepeli Toprak Su Trafosu ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecek.

Elektrik Kesintisi Yapılacak

 

            Artem Elektrik tarafından Isparta İli, Eğirdir İlçesinde bulunan Erkoçlar Soğuk Hava Deposu’na ait Enerji Nakil Hattının bakım onarım ve tadilat yapım işi nedeniyle, enerji kesintisi yapılacak.

            26 Temmuz 2015 Pazar günü 15:00 ile 17:00 saatleri arasında Eğirdir, Asya Kök’den Eyüpler çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Eğirdir İlçesine bağlı; Eyüpler Köyü ve Eymenler SHD, Tepeli SHD,  Tepeli Toprak Su Trafosu  ile bu hattan enerji alan diğer özel trafolu müşteriler etkilenecek.

            Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap