ŞEHİDİMİZ VATAN TOPRAĞINA EMANET EDİLDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ŞEHİDİMİZ VATAN TOPRAĞINA EMANET EDİLDİ
Haberin Tarihi: 22.10.2022 15:24:19 - Okunma Sayısı:2691 defa okundu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kuzey Irak’ta düzenlediği Pençe Kilit operasyonu bölgesinde yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş (27), son yolculuğuna uğurlandı.

ŞEHİDİMİZ VATAN TOPRAĞINA EMANET EDİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kuzey Irak’ta düzenlediği Pençe Kilit operasyonu bölgesinde yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş (27), son yolculuğuna uğurlandı. Şehidimiz, bugün öğle namazını müteakip Isparta 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda kılınan cenaze namazının ardından memleketi Büyükgökçeli’de toprağa verildi. Acılı anne Mürşide Yavaş; evladını “Vatanımız sağ olsun” sözleriyle uğurladı.

Türk Silahlı kuvvetlerinin Kuzey Irak’ta düzenlediği Pençe Kilit operasyonu bölgesinde yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Cemil Yavaş, cumartesi günü 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenin ardından memleketi Büyükgökçeli de toprağa verildi.

Törene şehidimizin ailesi, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Milletvekilleri Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz, Aylin Cesur, Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Isparta Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Eski Başkanı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı Yusuf Ziya Günaydın, Siyasi partilerin il başkanları ve yöneticileri, çeşitli dernek, STK ve sendikaların temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin askeri kıyafetleriyle törene katılan kız kardeşi Esen Yavaş ağabeyini asker selamıyla uğurladı.

Gözyaşlarının sel olduğu törenin ardından şehidimiz memleketi Büyukgökçeli kasabasında toprağa verildi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap