Kaymakam Akdaş, Göreve Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Akdaş, Göreve Başladı
Haberin Tarihi: 27.7.2015 13:24:00 - Okunma Sayısı:1510 defa okundu.

Mülki İdare Amirleri kararnamesinin 28 Haziran 2015 tarihli Resmi Gazetede yayınlanmasının ardından Eğirdir Kaymakamlığı görevine atanan Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah Akdaş Eğirdir'deki görevine başladı.

Kaymakam Akdaş, Göreve Başladı

Mülki İdare Amirleri kararnamesinin 28 Haziran 2015 tarihli Resmi Gazetede yayınlanmasının ardından Eğirdir Kaymakamlığı görevine atanan Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah Akdaş Eğirdir’deki görevine başladı.

Halen Şarkikarağaç Kaymakamlığı ve Isparta Vali Yardımcılığı görevini yürüten Akdaş, önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren Eğirdir Kaymakamlığı görevine Asil Kaymakam olarak devam edecek.

Bugün kendilerini makamlarında ziyaret ettiğimiz ilçemizin yeni Kaymakamı Abdullah Akdaş: “Bizim varlık nedenimiz hizmettir. Devletimizin imkanları doğrultusunda en iyi hizmetleri Eğirdir için vereceğiz. Eğirdir’in, Eğirdir’lilerin ve Eğirdir Sevdalılarının bilgi birikimleri benim için çok önemli. Ne yapıldı? Neler yapılacak bunlar çok önemli. Akıl akıldan üstündür. Ben her şeyi biliyorum diyemem. Genel metodumuz istişare olacak. Birlikte çalışacağız” dedi.

Gerek Şarkikaraağaç Kaymakamlığı sırasında, gerekse İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği sırasında başarılı çalışmalarını yakından izlediğimiz yeni Kaymakamımız Abdullah Akdaş’ a Eğirdir Kaymakamlığı görevlerinde de üstün başarılar diliyoruz.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap