Eczacılık Mesleğiyle İlgili Görüş Alışverişinde Bulunuldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eczacılık Mesleğiyle İlgili Görüş Alışverişinde Bulunuldu
Haberin Tarihi: 15.11.2022 12:00:47 - Okunma Sayısı:682 defa okundu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 15. Bölge Isparta Eczacı Odası Başkanı Ecz. Esra Nemli Kurtbolat ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Eczacılık Mesleğiyle İlgili Görüş Alışverişinde Bulunuldu

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 15. Bölge Isparta Eczacı Odası Başkanı Ecz. Esra Nemli Kurtbolat ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Başdeğirmen, belediye yatırımları hakkında bilgi verirken, eczacılık mesleğiyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, misafirperverliklerinden dolayı 15. Bölge Isparta Eczacı Odası Başkanı Ecz. Esra Nemli Kurtbolat’a teşekkür etti. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunduklarına değinen Başkan Başdeğirmen, “Isparta’nın daha yaşanabilir bir il olması, daha güzel olması, vatandaşlarımızın belediyemizin hizmetlerinden çok daha kolay ve fazlaca istifade edebilmesi için bizler de arkadaşlarımızla gece gündüz çalışma içerisindeyiz. Yapmış olduğumuz çalışmalardan tüm vatandaşlarımız istifade edebilsin diye düşünüyoruz. Görevimiz süresince vermiş olduğumuz sözleri yerine getirerek, Isparta’nın yapılması gereken çalışmalarını en üst düzeyde yaparak görevimizi tamamlamak istiyoruz. Sizler de tabii ki şehrimizde sağlık alanında en önemli unsurlardan bir tanesisiniz. İlaç konusunda bugüne kadar herhangi bir problem sizlerin sayesinde yaşamadık” dedi.

Pandemi döneminin herkes için zor geçtiğini ifade eden Başkan Başdeğirmen, “Belediye olarak bizler, eczacılar olarak sizler de pandeminin zorluklarını yaşadık, yaşadınız. Birbirimize bu konuda da destekler olduk. Ülkemiz güçlü ve büyük bir ülke. Pandemi döneminde dünyaya sağlık dersi verdiğimizi düşünüyorum. Birçok ülkeye pandemi, sağlık malzemeleri göndererek ne kadar güçlü olduğumuzu gösterdik. Hatta dünyanın en gelişmiş ülkelerine gönderdiğimiz ürünler oldu. Bunlar bizim için büyük başarıydı. Bugün bir telefon açtığımızda ambulans 3 dakikada evimizin önünde. Ağır bir hastalıkta ambulans uçak ve helikopterlerimiz hemen emrimizde. Daha önce 3-5 ambulansla yapılan hizmetler yüzlerce ambulansla yapılmaya başlandı. Sadece bizim belediye olarak 4 ambulansımız var. İlçe ve köylerimizde çok güzel sağlık hizmetleri veriliyor. Şehir Hastanelerimiz çok güzel hizmetler sağlıyor. Ülkemiz sağlık anlamında çok güzel atılımlar ve ilerlemeler yapıyor” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 15. Bölge Isparta Eczacı Odası Başkanı Ecz. Esra Nemli Kurtbolat, pandemi döneminde belediye ile koordineli çalıştıklarını ve halk sağlığı için güzel işlere imza attıklarını söyledi. Isparta halkının sağlıklı günleri için ellerinden geleni yapmaya her zaman hazır olduklarına değinen Kurtbolat, “Biz sadece kendi işimizi yaparken değil, toplumda oluşmuş olaylarda da halkın yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Şehrimizde ve diğer yerlerde oluşan yangın ve diğer afet olaylarında tüm bölgeler destek olmaya çalıştı. Biz önce işimizi iyi yaparak, şifa dağıtarak, sonrasında toplumsal sorunlarda üzerimize düşen görevleri yerine getirerek şifa dağıtmaya çalışıyoruz. Bu konuda sizlerin desteklerini her zaman görüyoruz. Günden güne bunların artacağına inancımız tam. Çünkü hepimizin ortak amacı yaşanabilir, güzel ve toplumun sağlıklı olduğu bir ülkeyi hep birlikte oluşturmak ve yaşatmak. Pandemi döneminde hepimiz zor zamanlar yaşadık. Doğa içinde yaşamanın kıymetini daha iyi anladık. İnsanların doğayla iç içe olduğu alanları oluşturmak çok değerli. Bu vizyonunuz için teşekkür ediyorum. İkinci teşekkürüm de Isparta Belediye Kültür Merkezi için. Oraya bu kadar tiyatronun gelmesinden ve alanda birçok tiyatro oyununu izleyebilmiş olmaktan mutluyum. Kültürel yaşamda ve gelişimde bunun önemine çok inanıyorum. Size teşekkürlerimi sunuyorum” görüşlerinde bulundu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap