Eğirdir’de 2023 Yılının İlk Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir’de 2023 Yılının  İlk Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi
Haberin Tarihi: 19.1.2023 11:44:38 - Okunma Sayısı:679 defa okundu.

2023 yılının ilk Muhtarlar toplantısı Kaymakam Adem Çelik başkanlığında Beydere Köyünde gerçekleşti.

 

 

Eğirdir’de 2023 Yılının

İLK MUHTARLAR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Her ay düzenli olarak yapılan muhtarlar toplantılarında 2023 yılının ilk toplantısı Kaymakam Adem Çelik başkanlığında Beydere Köyünde gerçekleşti.

2023 yılının Ocak Ayı muhtarlar toplantısı, Beydere Köyü Muhtarlığı ev sahipliğinde 18 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirildi. Toplantıya Kaymakam Çelik’in yanı sıra Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mustafa Karataş, İl Genel Meclis Üyesi Eyüp Doğan, Sezgin Özdoğancı ve Süleyman Sarpdağ ile köy muhtarları katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Çelik, 2023 yılı ile ilgili iyi dileklerini ileterek 2023’ün Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı olmasının önemine dikkat çekti ve iş programı yoğun bir yıl olacağını belirtti. 2022 yılında köylerimizde tamamlanan çalışmaları özetleyen Kaymakam Çelik, 2023’te yapılması planlanan çalışmaları duyurdu.

Toplantıda tüm muhtarların şikâyet, öneri ve belirtmek istedikleri hususlarla ilgili olarak görüşler alınarak, gerekli çalışmaların başlatılması için talimatlar verildi.

Daha sonra Eğirdir Müftülüğü koordinesinde tadilat masraflarını Ahmet Görgülü, kalorifer yapımı masraflarını Yunus Karabulut isimli hayırseverlerin üstlendiği yapımı tamamlanan Kur’an Kursu binasının açılışı dualarla gerçekleştirildi.

Açılış töreninde Kaymakam Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Eğirdir Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu, Beydere Muhtarı Ali Dalfidan ve hayırsever vatandaşlar tarafından açılış kurdelesi kesildi. Açılışa çevre köylerden gelen misafirler ve köy halkı da katıldı.

 

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap