Duayen Gazeteci Abdullah Kemal Sinan'a “Gazeteci Ramazan Acar Özel Ödülü” Verildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Duayen Gazeteci Abdullah Kemal Sinan'a “Gazeteci Ramazan Acar Özel Ödülü” Verildi
Haberin Tarihi: 21.1.2023 12:53:45 - Okunma Sayısı:1152 defa okundu.

Isparta’nın Enleri ödül töreninde “Gazeteci Ramazan Acar Özel Ödülü”, Gazetecilik mesleğine ömrünü adamış, Isparta’nın ve Eğirdir’in haberlerini ulusal basına taşıyan ve mesleğinin duayenlerinden olan Eğirdir Akın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Kemal Sinan'a verildi.

DUAYEN GAZETECİ ABDULLAH KEMAL SİNAN'A

“GAZETECİ RAMAZAN ACAR ÖZEL ÖDÜLÜ” VERİLDİ

 

Gazeteci Mustafa Kahraman tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Isparta’nın Enleri ödül töreninde; www. enisparta.com internet adresi üzerinden yapılan oylamada, 21 kategoride kazananların yanı sıra; Isparta’nın ekonomisine, tanıtımına ve değerlerine katkıda bulunanlara da ödül verildi.

Gecede şehit ailelerine onur ödülü verilirken, “Gazeteci Ramazan Acar Özel Ödülü” de, Gazetecilik mesleğine ömrünü adamış, Isparta’nın ve Eğirdir’in haberlerini ulusal basına taşıyan ve mesleğinin duayenlerinden olan Eğirdir Akın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdullah Kemal Sinan'a verildi. Böylesine anlamlı bir ödülü almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Duayen Gazeteci Abdullah Kemal Sinan "2015 yılında elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz, Isparta Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından, değerli dostum, meslektaşım Ramazan Acar adına verilen bu özel ödülü almaktan onur duyuyorum.

Bu özel ödülü tüm meslektaşlarım adına  alırken, dostum, kardeşim Merhum Ramazan Acar'ı Rahmetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Ünlü şair ve sunucu Uğur Arslan’ın sunumu ile Barida Otel’de gerçekleştirilen ödül törenine aziz şehitlerimizin yakınları ve kahraman gazilerimiz başta olmak üzere Vali Aydın Baruş, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ticaret Borsası, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odası, bürokratlar, kurum / kuruluşların temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

- Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap