Eğirdir Eskiciler Konağı Müdürü Mehmet Demirel: "İlçemizi En İyi Şekilde Uluslararası Turizm Platformlarında Temsil Etmeye Devam Edeceğiz."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Eskiciler Konağı Müdürü Mehmet Demirel: "İlçemizi En İyi Şekilde Uluslararası Turizm  Platformlarında Temsil Etmeye Devam Edeceğiz."
Haberin Tarihi: 25.1.2023 14:21:07 - Okunma Sayısı:953 defa okundu.

İngiltere merkezli The Slow Cyclist Seyehat Şirketi'nin düzenlediği Bisiklet Turuna katılanlar Eğirdir'de Eskiciler Konağı'nda konaklayacaklar.

Eğirdir Eskiciler Konağı Müdürü Mehmet Demirel:

"İLÇEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE ULUSLARARASI TURİZM

PLATFORMLARINDA TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ."

İngiltere merkezli The Slow Cyclist Seyehat Şirketi'nin düzenlediği Bisiklet Turuna katılanlar Eğirdir'de Eskiciler Konağı'nda konaklayacaklar.

İngiltere’den The Slow Cyclist Seyehat Şirketi Eğirdir'in içinde olduğu eko turizm bisiklet turu düzenliyor. Düzenlenecek olan turun ayrıntılarını görüşmek üzere 2022 yılında Eğirdir Eskiciler Konağı'nda (Nis Otel) konaklayan Eon Turizm Rehberi Deniz Özdemir rehberliğinde İngiltere'den gelen grup misafirleri aldıkları hizmetin memnuniyeti karşısında 2023 yılı anlaşmasını da gerçekleştirdiler.

Eskiciler Konağı Müdürü Mehmet Demirel, "cennetten bir parça, altın tepside insanlığın hizmetine sunulan Eğirdir ilçemizi en iyi şekilde uluslararası turizm platformlarında temsil etmeye devam edeceğiz. Otelimiz yerli-yabancı elit münferit ve grupları ağırlamaya, İlçemizin ekonomisine katkı sunacak organizasyonlarda yer almaya devam edecektir. Eon Tur ile bisiklet turu grubu 2023 takvim yılı içerisinde otelimizde konaklamaya karar vermiştir. Bununla ilgili anlaşma sağlanmıştır." dedi.

Eon Turizm Rehberi Deniz Özdemir de Eğirdir Eskiciler Konağı ile yapılan işbirliğinden ve aldıkları hizmette duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Eon Turizm olarak 2022 yılında İngiltere’den The Slow Cyclist tur operatörü ile yapmış olduğumuz anlaşma vesilesiyle Isparta Eğirdir – Antalya Manavgat Çaltepe koridorunda 1 haftalık eko turizm konseptinde bisiklet tur programları icra etmeye başladık ve düzenlediğimiz bu turlarda Eğirdir’deki Nis Otel Eskiciler Konağı bizi güzel otelinde ağırladı. Eğirdir Nis Otel’in sunduğu kendine has karakteristik otel odaları, nazik ilgileri ve kaliteli hizmet anlayışından ötürü kendilerine teşekkür eder, önümüzdeki sezonlarda da işbirliğimizin artarak devam etmesini temenni ederiz." diye konuştu.

Turun tanıtımı; https://www.telegraph.co.uk/travel/lists/20-best-cycling-holidays-2023/ sitesinde Eğirdir Gölü manzarasıyla yapıldı.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap