Eğirdir Esnaf Odasından Vefa Örneği

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Esnaf Odasından Vefa Örneği
Haberin Tarihi: 5.8.2013 09:56:00 - Okunma Sayısı:1903 defa okundu.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şeref Yorgancıoğlu ile Denetim ve Yönetim Kurulu üyeleri Eğirdir'de Esnaf Odası Başkanlığı yapmış hayatta olan başkanları ziyaret etti.

Eğirdir Esnaf Odasından Vefa Örneği

 

            Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şeref Yorgancıoğlu ile Denetim ve Yönetim Kurulu üyeleri Eğirdir’de Esnaf Odası Başkanlığı yapmış hayatta olan başkanları ziyaret etti.

            Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şeref Yorgancıoğlu ile Denetim ve Yönetim Kurulu üyeleri; 1968- 1970 yılları arasında başkanlık yapmış olan 88 yaşındaki Mehmet Bulucu’yu, 1972-1973 yılları arasında Oda Başkanlığı yapmış 83 yaşındaki Ahmet Kılınç’ı (Çakırın Ahmet) ve 1975-2005 tarihleri arasında başkanlık yapmış Osman Aslantürk’ü ziyaret ettiler.

            Ramazan ayı dolayısıyla böyle bir ziyaret etkinliği düzenlediklerini Osman Aslantürk’e yapılan ziyarette dile getiren Başkan Şeref Yorgancıoğlu “Eğirdir’de Esnaf Odası Başkanlığı yapmış olan ağabeylerimizi ziyaret ediyoruz. Çünkü onlara minnet borcumuz, vefa borcumuz var. Eğirdir’e hizmet etmiş Oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Vefat eden başkanlarımıza Allah’tan rahmet, yaşayan başkanlarımıza Allah’tan sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

            1975-2005 tarihlerinde en uzun süre Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı yapmış olan Osman Aslantürk’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Öncelikle Başkanımıza, yönetim ve denetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bu işler bir vefa borcudur. Bu işler gelip geçicidir. Eğirdir’e hizmet verenleri unutmamak gerekir. Şeref Yorgancıoğlu Başkanımız, denetim ve yönetim kurulu üyelerimizin böylesine anlamlı ziyaretleri bence büyük bir jest. Ben tekrar kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap