Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Balkırı Köyünü Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Balkırı Köyünü Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 20.3.2023 15:38:55 - Okunma Sayısı:793 defa okundu.

Kaymakam Adem Çelik, Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün Balkırı Köyünde açmış olduğu El Sanatları Kursunu ziyaret etti.

EĞİRDİR KAYMAKAMI ADEM ÇELİK, BALKIRI KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Kaymakam Adem Çelik, Eğirdir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün Balkırı Köyünde açmış olduğu El Sanatları Kursunu ziyaret etti. Kaymakam Adem Çelik'e eşi Dr. Ayşe Çelik de eşlik etti.

İlçe Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, Balkırı Köyü Muhtarı Adil Özdemir ile birlikte kurs merkezine gelen Kaymakam Çelik ve beraberindekileri Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Şanal karşıladı. Kurs merkezine gelen Kaymakam Adem Çelik, Usta öğretici Seda Karabacak'ın açmış olduğu Atık Kağıt ve Muhtelif ambalajdan aksesuar yapımı kursunda yapılan ürünleri teker teker inceleyip bilgi aldı, kursiyerlerle sohbet etti. Kursiyerlerin taleplerini dinleyerek yapabilecekleri çalışmalar hakkında görüşlerini belirten Kaymakam Adem Çelik, Köylerde Milli Eğitim Bakanlığının Projesi olan "Köy Yaşam Merkezi"nin de Balkırı Köyünde açılacağını; böylelikle köyde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyacı olan el sanatları, Kur'an öğretimi, tarım alanındaki kurslar gibi tüm kurs faaliyetlerinin de hayata geçeceğini bildirdi.

Kaymakam Çelik, Balkırı Köyünde bulunan vatandaşlarımızın kurslara aktif katılımda bulunmalarını istedi.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ve beraberindekiler kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çekildikten sonra köyün diğer bölümlerini yerinde incelemek üzere kurs merkezinden ayrıldı.

- Eğirdir Kaymakamlığı

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap