“Büyüdüğüm Zaman” Tiyatro Oyunu Minik Tiyatroseverler İle Buluştu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,“Büyüdüğüm Zaman” Tiyatro Oyunu Minik Tiyatroseverler İle Buluştu
Haberin Tarihi: 5.4.2023 12:34:11 - Okunma Sayısı:1470 defa okundu.

Eğirdir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve eğitimi alanı öğrencilerinin, öğretmenleri Ecem Kaya ve Şirin Şenol yönetiminde hazırladıkları tiyatro oyunu minik izleyenler ile buluştu.

“BÜYÜDÜĞÜM ZAMAN” TİYATRO OYUNU

MİNİK TİYATROSEVERLER İLE BULUŞTU

                “Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor" Projesi kapsamında Eğirdir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve eğitimi alanı öğrencilerinin, öğretmenleri Ecem Kaya ve Şirin Şenol yönetiminde hazırladıkları tiyatro oyunu minik izleyenler ile buluştu.

                Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumların eğitim verdikleri alan ve dallarla örtüşen konularda, öğrencilerin sahip oldukları millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla geliştirilen “Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor" Projesi, kişilerin hayatlarını kolaylaştırıcı bilgilendirme ve yardımları, onları mutlu edecek maddi ya da manevi dokunuşları içeren faaliyetleri içeriyor.

                Proje Kapsamında Eğirdir Mesleki Ve Teknik Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı 11.Sınıf öğrencileri “Büyüdüğüm Zaman” adlı tiyatro oyununu Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çok amaçlı salonunda sahnelediler. Mustafa Çetinkaya İlköğretim Okulu 1. Sınıf öğrencileri ile ana sınıfı öğrencilerinin davetli olduğu tiyatro oyunu, minik izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.

- Emel TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap