POLİSLERLE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,POLİSLERLE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ
Haberin Tarihi: 11.4.2023 10:33:54 - Okunma Sayısı:720 defa okundu.

GÜNÜN ANISINA PASTA KESİLDİ

POLİSLERLE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

GÜNÜN ANISINA PASTA KESİLDİ

Emniyet Teşkilatının 178. Kuruluş Yılı kapsamında, dolaysısıyla İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir ve beraberindeki emniyet mensupları Kaymakam Adem Çelik’i makamında ziyaret etti.

Kaymakam Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıldönümünde, şehit olan polisleri rahmetle, gazileri saygıyla andı ve Emniyet Teşkilatında görev yapan tüm emniyet mensuplarına meslek hayatlarında kolaylık ve başarılar dileyerek tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası’nı kutladı.

Kaymakam Adem Çelik daha sonra Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle, İlçe Emniyet Amirliği bünyesinde çalışan polisler onuruna Eğirdir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Eğirdir Öğretmenevi ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Kaymakam Çelik’in yanı sıra Dağ Komando Okulu Komutanı Tümgeneral Emre Tayanç, Belediye Başkanı Veli Gök, Cumhuriyet Savcıları Mehmet Kuş ve Nusret Baler, İlçe Emniyet Müdürü Evren Taşdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen, İlçe Müftüsü Mehmet Ali Eroğlu, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, ilçe emniyet personeli katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan Kaymakam Çelik, " 178 yıllık mazisi şanla ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatımız, Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek ve suçluları adalete teslim etmek için canla başla mücadele etmektedir.

Emniyet teşkilatımızın 178’inci kuruluş yıl dönümünde şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yâd eder, görevleri başındaki tüm polislerimizin Polis Haftası'nı kutluyorum" dedi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap