Diyanet Sen Isparta İl Başkanı Mevlüt Tosun: "YARGI SÜRECİNİ BAŞLATTIK"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Diyanet Sen Isparta İl Başkanı Mevlüt Tosun: "YARGI SÜRECİNİ BAŞLATTIK"
Haberin Tarihi: 13.4.2023 11:49:38 - Okunma Sayısı:589 defa okundu.

Diyanet Sen Isparta İl Başkanı Mevlüt Tosun, geçtiğimiz günlerde Eğirdir'de gerçekleşen "Cami İmamını Tehdit" olayı ile ilgili yasal süreci başlattıklarını açıkladı.

Diyanet Sen Isparta İl Başkanı Mevlüt Tosun:

"YARGI SÜRECİNİ BAŞLATTIK"

Diyanet Sen Isparta İl Başkanı Mevlüt Tosun, geçtiğimiz günlerde Eğirdir'de gerçekleşen "Cami İmamını Tehdit" olayı ile ilgili yasal süreci başlattıklarını açıkladı.

Tosun, geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda Eğirdir İlçesi Serpil Köyü Yukarı Mahalle Camii İmam Hatibi Muhammet Enes Günaydın'ın tehdit ve hakarete maruz kaldığını belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

Hocamız menfur hareketten ciddi şekilde etkilenmiş verilen istirahatin arkasından bugün Eğirdir ilçesi Merkez Hacı Ali Özdoğancı Camiinde görev yerine başlamıştır. 

Yeni görevine başlayan Enes hocamızı bugün görev yaptığı camide Diyanet Sen İl Başkanı Mevlüt TOSUN ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Diyanet Sen Yönetim Kurulu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da nerede, ne şekilde ve hangi şart altında olursa olsun, sendika ayrımı gözetmeksizin din gönüllüsünün yanında olmaya devam edecektir. 

Verdiğimiz söz üzerine, konuyu adli makamlara taşıyarak gerekli müracaatımızı yaptık. Bu şekilde süreci başlatmış olduk. Bundan sonra yetki yargıdadır. Süreç tarafımızdan takip edilecektir. Hiçbir personelimiz bundan sonra kendini yalnız hissetmeyecektir. 

Bu vesile ile Muhammet Enes hocamız başta olmak üzere ailesine geçmiş olsun diyoruz. Bu davranışı gerçekleştiren şahıs ya da şahısları tekrar kınıyoruz.  

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap