Uluslararası Latmos Maratonu koşuldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Uluslararası Latmos Maratonu koşuldu
Haberin Tarihi: 13.4.2023 17:14:54 - Okunma Sayısı:862 defa okundu.

ETUDOSD Sporcusu Nurşen Akyazı 3. Oldu

Uluslararası Latmos Maratonu koşuldu

ETUDOSD Sporcusu Nurşen Akyazı 3. Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yöre ve spor turizminin geliştirilmesi, aynı zamanda bölge ekonomisine katkı olması amacıyla Milas’ın Kapıkırı mahallesinde “4’üncü Uluslararası Latmos Maratonu” koşuldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, “4’üncü Uluslararası Latmos Ultra Maratonu” etkinlikleri kapsamında Türkiye ve 6 farklı ülkeden sporcuyu tarihi Latmos’ta ağırladı.

Türkiye’nin yüzde yüz keçi parkuru olarak bilinen ve bu yıl “Harikalar Diyarı’nda koş” sloganıyla gerçekleştirilen yarışlara Türkiye ve 6 farklı ülkeden 420 sporcu katıldı. 10-17-26-45 kilometrelik 4 kategoride yarışan sporcular Latmos’u koşarak keşfettiler. ETUDOSD sporcusu Nurşen AKYAZI 3.lük ile yarışı tamamladı. Isparta Gençlik Spor Sporcusu İbrahim İncesu’da 6.lık ile tamamladı.

Türkiye Bisiklet Federasyo’nu 2. Kademe Antrenörü, Bisiklet Eğitimi Antalya Kurucusu ve ETUDOSD sporcusu Nurşen Akyazı, yarışı şöyle değerlendirdi: "Muhteşem coğrafyasına bayıldığımız Latmos’ta Ultra maraton yarışına geçtiğimiz yıl da katılmış ve yarışı 2.Lik ile tamamlamıştım. Çok zorlu bir parkur ve bir o kadar da inanılmaz derecede güzel bir parkur. Bafa Gölü’nden başlayarak, kral yolu , Bağarcık köyü, tarihi manastırların arasında tarihi adım adım baharı müjdeleyen tüm çiçeklerin arasında koşmak inanılmaz keyifliydi. Başta Alicem Aktaş ve tüm Latmos Ultra ekibine , desteğini esirgemeyen Kulübüm ETUDOSD‘a, Durmuş Uçgun ve İbrahim İncesu hocalarıma ve “Bisiklet Eğitimi Antalya“ aileme sonsuz teşekkürler."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap