KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN “KADİR GECESİ” MESAJI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN “KADİR GECESİ” MESAJI
Haberin Tarihi: 17.4.2023 16:53:41 - Okunma Sayısı:598 defa okundu.

KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN “KADİR GECESİ” MESAJI

KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN “KADİR GECESİ” MESAJI

Güzel ilçemiz Eğirdir, Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayının sonlarına yaklaşılırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmanın sevinç ve mutluluğu içerisindeyiz.

Yüce Rabbimizden en büyük temennimiz yakın zamanda ülkemizde meydana gelen ve asrın felaketi olarak adlandırılan depremler ile akabinde yaşanan sel felaketlerine maruz kalan Aziz Milletimizi, her türlü afet ve sıkıntılardan muhafaza eylemesi ve böyle acıları bir daha yaşatmamasıdır. Özellikle bu mukaddes gecede, doruğa çıkan manevi güzelliklerin diğer günlerde de artarak devam etmesini ve zorlu günler geçiren deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için de hayatın bir an evvel normale dönmesine vesile olmasını diliyorum.

Bu Mübarek Kadir Gecesinde; Öncelikle yakın zamanda ülkemizde yaşanan depremler, yangınlar, sel felaketleri, salgın sürecinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını feda eden tüm şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimize Yüce Allah’tan rahmet, Aziz Milletimize ve kederli ailelerine tekrar başsağlığı ve sabırlar temennisinde bulunuyorum.

Bu vesile ile başta Eğirdirli hemşehrilerim olmak üzere; Aziz Türk Milletimizin ve bütün İslam Aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Adem ÇELİK

Eğirdir Kaymakamı

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap