Kaymakam Adem Çelik’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
Haberin Tarihi: 23.4.2023 09:54:35 - Okunma Sayısı:533 defa okundu.

Kaymakam Adem Çelik’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Kaymakam Adem Çelik’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

"Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. Yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ortak bir coşkuyla kutluyoruz.

Bağımsızlık yolunda Necip Türk Milleti’nin azim ve kararlılıkla başlattığı varoluş mücadelesinin son adımı bu kutlu günde atılmış ve ulusal egemenliğimizin tescillendiği 23 Nisan günü Atatürk tarafından “milletimizin aydınlık geleceği ve omuzlarında demokrasiyi yükseltecek nesil” olarak görülen çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir.

Ne mutlu ki Cumhuriyetin geleceğini siz çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza güvenen ve milli egemenliğin ilan edildiği günü sizlere bayram ilan eden bir milletin çocuklarısınız.

Sizler bizim aydınlık yarınlarımızın güvencesi ve egemenliğimizin teminatısınız. Şehit kanlarıyla sulanan bu cennet vatanın gelecek sahipleri sizlersiniz. Bundan sonra görev ve sorumluluk sizlerindir. Çünkü bu milletin bir bireyi olarak bu topraklar üzerinde yaşamanın bir hak olduğu kadar, görevleri, sorumlulukları ve birçok yükümlülükleri vardır. En önemli göreviniz milli ve manevi değerlerimizi, inancımızı, milli birlik ve beraberliğimizi korumak, savunmak, yaşamak ve yaşatmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Bugünü anlamlandıran ve geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, bayramın dünyanın tüm çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yılını, Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Eğirdir’imiz, ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına, değerli hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap