EĞİRDİR FUTBOL ŞÖLENİ SONA ERDİ...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR FUTBOL ŞÖLENİ SONA ERDİ...
Haberin Tarihi: 7.6.2023 12:30:10 - Okunma Sayısı:1003 defa okundu.

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde 2022-2023 eğitim öğretim yılı ilkokullar, ortaokullar ve liseler arası futbol ve kaleli yakan top müsabakaları düzenlendi.

EĞİRDİR FUTBOL ŞÖLENİ SONA ERDİ...

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde 2022-2023 eğitim öğretim yılı ilkokullar, ortaokullar ve liseler arası futbol ve kaleli yakan top müsabakaları düzenlendi.  ‘Eğirdir Spor Şenliği’ adı altında düzenlenen futbol ve kaleli yakan top yarışmaları sona erdi. 24 Mayıs 2023 tarihinde başlayan futbol şöleninde Lise 4, Ortaokul futbol 13, İlkokul futbol 13, yakan top ortaokul kız 13 toplam 43 takım turnuvada kıyasıya mücadele ettiler.

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI...

Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen futbol şölenin sona ermesiyle Eğirdir İlçe Stadyumunda ödül töreni programı düzenlendi.

Ödül Törenine; Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tuğçe Arseven Özçelik, okul müdürleri, hakemler ve sporcular katıldı.

SÜLEYMAN DEMİREL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI...

Karşılaşmalar sonucunda penaltılarda yenildiklerini belirten Süleyman Demirel İlkokulu öğrencileri, "hakem hakkımızı yedi. Biz birinci olacaktık" diye gözyaşı döktüler. Kaymakam Adem Çelik ve beraberindekiler Futbol'un bir centilmenlik karşılaşması olduğunu, bir daha ki yıl kendilerinin birinci olabileceğini söyledi. Gözyaşlarını tutamayan öğrencileri Beden Eğitimi öğretmenleri teselli etti.

İlkokullar Futbol kategorisinde İlçe birincisi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, İlçe İkincisi Süleyman Demirel İlkokulu, ilçe üçüncüsü Atatürk İlkokulu, Fair-Play takımı ise Mustafa Çetinkaya İlkokulu oldu.

Ortaokul Futbol kategorisinde İlçe birincisi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, İlçe İkincisi Süleyman Demirel Ortaokulu, İlçe üçüncüsü İrfan Kaynak Ortaokulu, Fair-Play takımı ise Yukarıgökdere Ortaokulu oldu.

Ortaokul Kaleli Yakan Top turnuvasında ise; İlçe birincisi Atatürk Ortaokulu, İlçe ikincisi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, ilçe üçüncüsü Sorkuncak Ortaokulu, Fair-Play takımı ise İrfan Kaynak Ortaokulu oldu.

Liseler futbol kategorisinde ilçe birincisi Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi, ilçe ikincisi Eğirdir İmam Hatip Lisesi, ilçe üçüncüsü Eğirdir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  Fair-Play takımı ise Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Sporcuların ödülleri ilçe protokolü tarafından takdim edildi.

Futbol şöleninde hakemlere de teşekkür plaketi takdim edildi.

Şölen toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberin Fotoğrafları için tıklayınız...

https://www.facebook.com/media/set?vanity=akingazetesi&set=a.715688100567985

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap