Yukarı Gökdere'de Matematik Atölyesi Ve Zeka Oyunları Sınıfı Açıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yukarı Gökdere'de Matematik Atölyesi Ve Zeka Oyunları Sınıfı Açıldı
Haberin Tarihi: 7.6.2023 16:31:27 - Okunma Sayısı:1726 defa okundu.

Yukarı Gökdere Köyü Mustafa Köklü Ortaokulunda, Hayırsever iş adamı Kadir Köklü tarafından donatılan, Matematik Atölyesi Ve Zeka Oyunları Sınıfı Açıldı

Yukarı Gökdere Köyü Mustafa Köklü Ortaokulunda

MATEMATİK ATÖLYESİ VE ZEKA OYUNLARI SINIFI AÇILDI

Yukarı Gökdere Köyü Mustafa Köklü Ortaokulunda, Matematik Atölyesi ve Zeka Oyunları Sınıfının açılışı Kaymakam Adem Çelik tarafından gerçekleştirildi.

Hayırsever iş adamı Kadir Köklü tarafından donatılan Matematik Atölyesi ve Zeka Oyunları Sınıfının açılışını öğrencilerle birlikte gerçekleştiren Kaymakam Çelik, yaptığı konuşmada emeği geçen öğretmenler ile atölyenin açılmasını destekleyen Hayırsever iş adamı Kadir Köklü’ye ve Yukarı Gökdere Köyü Muhtarı Ahmet Sarı’ya teşekkür etti.

Açılış sonrasında atölyede oluşturulan stantları tek tek dolaşan Kaymakam Çelik, öğrencilerle uzunca bir süre matematik ve eğitim üzerine sohbet etti.

Daha sonra mesire alanı Koca Pınara geçen Kaymakam Adem Çelik açılış için ikram hazırlığı yapan Yukarı Gökdere'li kadınlarla sohbet ederek kolaylıklar diledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap