Halter Türkiye Şampiyonası Eğirdir'de Yapılıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Halter Türkiye Şampiyonası Eğirdir'de Yapılıyor
Haberin Tarihi: 21.8.2015 10:59:00 - Okunma Sayısı:2208 defa okundu.

Halter yapan sporcuların Doktor babası Op. Dr. Savaş Ağaoğlu Unutulmasın!...

Halter Türkiye Şampiyonası Eğirdir’de Yapılıyor

Halter yapan sporcuların Doktor babası Op. Dr. Savaş Ağaoğlu Unutulmasın!...

 

            Halter Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında yer alan “GENÇLER VE 23 YAŞ ALTI FERDİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI” ilçemizde yapılıyor. 19 Ağustos 2015 Çarşamba Saat: 18:00’de yapılan teknik toplantı ile başlayan Şampiyona 23 Ağustos 2015 Pazar günü sona erecek. Eğirdir Kapalı Spor Salonunda yapılan şampiyonaya tüm spor severlerin ve halkımızın davetli olduğu bildirildi.

            OP. DR. SAVAŞ AĞAOĞLU’NU RAHMETLE ANIYORUZ

            Halter Federasyonunun kamp ve yarışmalar için Eğirdir’i tercih etmesine vesile olan Hastanemiz eski doktorlarından Merhum Op. Dr. Savaş Ağaoğlu’nu  bu vesileyle bir kez daha Rahmetle anıyoruz.

            Türk halterinin Arif Nusret Say’ın başkanlığı döneminde başlayan müthiş çıkışında önemli katkısı olan Ağaoğlu, daha sonra devraldığı federasyon başkanlığı sürecinde sayısız olimpiyat ve dünya şampiyonluklarına tanıklık etmiş ve katkı sağlamıştı.  Başkanlık yıllarının dışında da Federasyonda görev yapan Op. Dr. Savaş Ağaoğlu, halter yapan sporcuların Doktor babası olarak anılıyordu. Geçtiğimiz Mart ayında kaybettiğimiz Op. Dr. Savaş Ağaoğlu’nu, hem Eğirdir’e hem de Halter sporuna katkıları dolayısıyla etkinlikler sırasında anılmasının hatırasına saygı açısından önemli olduğunu düşünüyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap