Halkoyunları Yarışmasında Eğirdir'e İki Birincilik

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Halkoyunları Yarışmasında Eğirdir'e İki Birincilik
Haberin Tarihi: 21.6.2023 12:11:49 - Okunma Sayısı:841 defa okundu.

Akademi Kültür Sanat Spor Kulübü Halkoyunları Ekibi Kulüpler arası il Müsabakalarında iki kategoride birinci olarak ilçemize çifte mutluluk yaşattı.

HALKOYUNLARI YARIŞMASINDA EĞİRDİR'E İKİ BİRİNCİLİK

 

Eğirdir’de aktif olarak faaliyet gösteren Akademi Kültür Sanat Spor Kulübü Halkoyunları Ekibi Kulüpler arası il Müsabakalarında iki kategoride birinci olarak ilçemize çifte mutluluk yaşattı.

Türkiye Halkoyunları Federasyonu faaliyet programında yer alan Kulüpler arası il müsabakaları 20 Haziran 2023 Salı günü  Isparta 6 Mart Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Birbirinden çekişmeli yarışmaların ardından Akademi Kültür Sanat Spor Kulübü, Minikler ve Yıldızlar düzenlemesiz dal kategorilerinde il birincisi oldular.

Antrenör Uğur Soyçiçek ; "Kısa süre önce kurmuş olduğumuz Isparta Akademi Kültür Sanat Spor Kulübümüz, Minikler düzenlemesiz dal kategorisinde ve Yıldızlar düzenlemesiz dal kategorisinde il birincisi olarak bizlere çifte mutluluk yaşatmıştır. Bu başarının sağlanmasında öncelikle bizlere destek olan Eğirdir Kaymakamı Sayın Adem Çelik'e, Eğirdir Belediye Başkanı Sayın Veli Gök'e, Eğirdir Gençlik Spor İlçe Müdürü Sayın Hakan Çelebioğlu'na, Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Armutoğlu'na, Eğirdir Halk Egitim Merkezi Müdürü Sayın Ali Şanal'a, Isparta Akademi Kültür Sanat Spor Kulübü Başkanı Sayın Eray Tokdemir'e sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu başarının bir diğer kahramanları olan canla başla çalışan öğrencim, yardımcım Şükrü Kurt'a, minik ekibimizde çok büyük emekleri olan öğrencilerim Gökçe Akın, Afrana Kaplan, Elfin Nilüfer Aydın'a, maddi manevi her saniye çocuklarımız için büyük emek sarf eden yönetim kurulu üyelerimize, her çalışmamıza gelen, çocuklarımızla kendi evladı gibi ilgilenen, onlara ablalık, annelik yapan ve çocuklarımızın kostümlerinin giydirilmesinde önemli rolleri olan Genel sekreterimiz Seçil Taylan Akın ve Denetleme kurulu başkanımız Yeliz Kislioglu'na, sponsorluk ve dış ilişkilerde gece gündüz koşturan Üyelerimiz Ümmü Ayan Aydın, Murat Neyman, Bergüzar Şahin, Göknil Tokdemir ve Buket Neyman'a, kulübümüze destek olan sponsorlarımıza, kostüm giydirmede bizlere destek olan hocalarımızdan, çok değerli kardeşim Murat Kul'a, Aydın'dan işini gücünü ekibini bırakıp gelen söke Mavi Sanat G.S.K. başkanı candan öte kardeşim İmdat Demir'e, Salihli'den gelen çok değerli kardeşim Lidya Sanat G.S.K. başkanı Ahmet Adıyaman'a, ekiplerimizin fotoğraflarını çeken Ece Uysal'a, maddi manevi arkamızda duran değerli velilerimize, sahnenin aslanları olan öğrencilerimize, Eğirdir halkına, ismini hatırlayamadığım herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..." dedi.

- Emel TURAN KARTAL

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap