Türk Hava Kurumu Yardımlarınızı Bekliyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Türk Hava Kurumu Yardımlarınızı Bekliyor
Haberin Tarihi: 22.6.2023 14:38:11 - Okunma Sayısı:679 defa okundu.

THK Eğirdir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymakam Adem Çelik’i Ziyaret Etti

TÜRK HAVA KURUMU YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

THK Eğirdir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymakam Adem Çelik’i Ziyaret Etti

            Yeni göreve gelen, Türk Hava Kurumu (THK) Eğirdir Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, bugün Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik'i makamlarında ziyaret etti.

            Türk Hava Kurumu Eğirdir Şubesi Başkanı Abdurrahman Sinap, Başkan Yardımcısı Mustafa Sürücü, yönetim kurulu üyeleri Ramazan Kurt, Abdullah Sinan ve Sayman Tahsin Tığ, Kaymakam Adem Çelik'i ziyaretleri sırasında kurumun çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

            Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, THK Eğirdir Şubesi'nin istek ve ihtiyaçları için her zaman kurumun yanında olacaklarını belirtti.

            THK KURBAN DERİSİ TOPLAYACAK

            Ziyaretin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Türk Hava Kurumu (THK) Eğirdir Şube Başkanı Abdurrahman Sinap, kurban derisi toplama faaliyetinde bulunacaklarını belirterek Eğirdir'li vatandaşlarımızdan Kurban Bayramında destek istedi.

            Önümüzdeki hafta idrak edeceğimiz Mübarek Kurban Bayramında hayırsever vatandaşlarımızın kuruma bağışladıkları derilerden elde edilen gelirin, depremzede vatandaşlarımız yanısıra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına da gelir olarak aktarıldığını bildiren THK Eğirdir Şube Başkanı Abdurrahman Sinap, kamu kurumlarından sağlanan beş aracın, bayramın birinci gününden itibaren ilçe merkezi, köy ve kasabalarında kurban derisi toplayacağını bildirerek, vatandaşlarımızın kurban derilerini Türk Hava Kurumu'na bağışlamaları isteğinde bulundu.

            “MAKBUZ OLMADAN BAĞIŞLAMAYIN”

             SinapTHK’nın halkın bağışlarını hizmete dönüştüren milli bir kurum olduğunu belirterek “Kurumumuzun görevlileri, kurban derisi bağışlayacak olan vatandaşlarımızdan makbuz karşılığı derileri toplayacaktır. Makbuz olmadan vatandaşlarımız derilerini kesinlikle bağışlamasınlar." dedi.

            “DERİLERİ MUHAKKAK TUZLAYALIM”

            Kurban derilerinin havanın sıcak olmasından dolayı bozulmaması yönünde de uyarılarda bulunan Sinap, “Milli bir servet olan kurban derilerinin bozulmaması için mutlaka tuzlanması ve gölgede bekletilmesi gerekiyor. Vatandaşlarımızdan kurban derilerini tuzlamalarını özellikle rica ediyoruz. Türk Hava Kurumu’nu bağışlarıyla ayakta tutan, destek veren duyarlı halkımıza şimdiden teşekkür eder, hayırlı bayramlar dileriz. ” dedi.

            THK Eğirdir Şube Başkanı Sinap, kurban derisini Türk Hava Kurumu’na teslim etmek isteyen vatandaşlarımızın 0543 840 4357 nolu telefondan kendilerine ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi.

- AKIN

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap