EĞİRDİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI YAPILDI…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI YAPILDI…
Haberin Tarihi: 27.6.2023 11:50:23 - Okunma Sayısı:599 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediye Başkanlığının organizesinde Bayramlaşma programı 27 Haziran 2023 Salı günü yani Arefe günü 10.00 - 11.00 saatleri arasında Belediye Liman Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

EĞİRDİR’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI YAPILDI…

Bu yıl 28 Haziran – 1 Temmuz 2023 tarihleri arasında idrak edilecek Kurban Bayramı dolayısıyla, Eğirdir’de bayramlaşma programı yapıldı.

Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediye Başkanlığının organizesinde Bayramlaşma programı 27 Haziran 2023 Salı günü yani Arefe günü 10.00 - 11.00 saatleri arasında Belediye Liman Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katıldığı bayramlaşma töreninde birlik, beraberlik vurgusu yapıldı.

Bayramlaşma programında bir konuşma yaparak bayramların önemine değinen Kaymakam Adem Çelik; “Biliyorsunuz ki 2-3 yıl süren bir pandemi dönemi yaşadık, bayramlaşamadık, kucaklaşamadık, bir araya gelemedik. Beraber bir kahve bile içmenin keyfine varamadık. Bugünlere çok şükür ki tekrar bir aradayız. Birlikte kucaklaşıyoruz. Hepimizin yine bildiği gibi bir deprem süreci yaşadık. Binlerce kayıplarımız, acılarımız var. Bizler ülke olarak her zaman bir arada olma ruhuyla güzellikleri, acıları paylaşabiliyoruz bir nebze de olsa birbirimize destek olmayı iyi biliyoruz. Rabbim bir daha böyle depremler, olumsuzluklar yaşatmasın. Hep böyle güzelliklerle ülkemiz, milletimiz, memleketimiz olarak hep bir arada olalım ve kucaklaşalım. Bu coşkuya beraber varalım diye umut ediyorum. Hepinizin Kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Hepimizin bayramı bayram ola” dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ise; 2023 yılında ülkemiz gerçekten çok sıkıntılı günler geçirdi.Ülkemizin belli bir bölgesinde olan doğal afet hepimizi derinden üzdü. Ama bu asil millet her zaman vatandaşıyla, devletiyle yaraların sarılması anlamında üzerine düşen görevi yerine getirdiler ve yaralar sarılmaya devam ediyor. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yarılılara da acil şifalar diliyorum. Hepinize çoluğunuzla, çocuğunuzla, ailenizle ve çevrenizle mutlu bayramlar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından bazı vatandaşlarımız da birer konuşma yaparak herkesin Kurban bayramını tebrik etti.

Daha sonra misafirlere, çay, tatlı ve dondurma ikram edildi.

Kaymakam Çelik, yeniden herkesin bayramını tebrik etti.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap