HALİS ŞİMŞEK’İ ARAMA ÇALIŞMALARINDA 3. GÜN…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,HALİS ŞİMŞEK’İ ARAMA ÇALIŞMALARINDA 3. GÜN…
Haberin Tarihi: 4.7.2023 10:55:58 - Okunma Sayısı:1225 defa okundu.

Şimşek’in bulunması için ekipler tarafından başlatılan arama çalışmaları üçüncü gününde de devam ediyor.

HALİS ŞİMŞEK’İ ARAMA ÇALIŞMALARINDA 3. GÜN…

Bayram tatili dolayısıyla Eğirdir'e gelen Halis Şimşek, Oluklacı mevkiinde kayboldu.

Şimşek’in bulunması için ekipler tarafından başlatılan arama çalışmaları üçüncü gününde de devam ediyor.

Bayram tatili dolayısıyla İstanbul'dan, Isparta'nın Eğirdir ilçesine gelen Halis Şimşek (63) ve beraberindeki 4 arkadaşı Oluklacı mevkiinde doğa yürüyüşüne çıktı. Yürüyüşün ardından geri dönüş yolunda en son Pazar günü saat 18.00'da Sivri Dağı eteklerinde görülen Halis Şimşek'ten bir daha haber alınamadı. Arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye Jandarma Arama Kurtarma, AFAD ekipleri yönlendirildi. Ekipler arama kurtarma faaliyetlerine başlarken, bölgeyi iyi bilen vatandaşlar da çalışmalara destek verdi.

50 Kişilik ekip ve arama kurtarma ekipleri arama yaptı

Pazar günü Oluklacı mevkiinde kaybolan Halis Şimşek’i arama çalışmalarında 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü, Isparta ve jandarma komutanlıkları, AFAD, JAK, JASAT, Isparta Belediyesi Arama Kurtarma (ISAK) ETUDOSD ekiplerinden yaklaşık 50 kişi dağda kaybolan Şimşek'i arama çalışmalarını sürdürdü.

Öte yandan, Isparta İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı arama köpeği 'Leo' ve iz takip köpeği 'Baston' da arama çalışmalarına katılırken, şu ana kadar Halis Şimşek'in herhangi bir izine rastlanılmadığı öğrenildi.

Halis Şimşek’i  4 Temmuz 2023 Salı (Bugün) sabah 06.00 sıralarında başlayan arama çalışmalarına 40 kişinin katıldığı öğrenildi.

Ekipler, kayıp Halis Şimşek için Oluklacı mevkiinde dronlar yardımıyla hem havadan, hem karadan arama çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap