Yeşil – Pembeliler Bu Hafta İçinde Topbaşı Yapacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yeşil – Pembeliler Bu Hafta İçinde Topbaşı Yapacak
Haberin Tarihi: 4.7.2023 12:12:11 - Okunma Sayısı:655 defa okundu.

Ispartaspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek ve lig 26 Ağustos'ta başlayacak .

YEŞİL – PEMBELİLER BU HAFTA İÇİNDE TOPBAŞI YAPACAK

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, Federasyonun liglerin 26 Ağustos’ta başlayacağını açıklamasının ardından topbaşı yapmaya hazırlanıyor.

Ispartaspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek ve lig 26 Ağustos'ta başlayacak . Takım, bu açıklama sonrasında topbaşı yapmak için hazırlıklarını sürdürecek.

Türkiye Futbol Federasyonunun geçtiğimiz günlerde yaptığı ‘Ligler 26 – 27 Ağustos 2023 tarihlerinde başlayacak’ açıklamasının ardından Ispartaspor da yeni sezon için hareketlenme başladı. Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Karaca, takımın 10 Temmuz’da topbaşı yapacağını açıkladı.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Teknik Patron Karaca; “10 Temmuz’da tesislerde toplanarak yeni sezonun çalışmalarına başlayacağız” dedi. Ispartaspor futbolcuları, Teknik Direktör Hakan Karaca yönetimindeki antrenmanlara başlamak için stadyumun yanındaki Kulüp Tesislerinde bir araya gelecek. Yeşil-Pembeliler, antrenmana başlamadan önce topbaşı yapacak ve ardından yeni sezon için iki ayrı kamp dönemiyle hazırlıklarını sürdürecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap