GSB Spor Okulları Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,GSB Spor Okulları Başladı
Haberin Tarihi: 4.7.2023 15:25:09 - Okunma Sayısı:654 defa okundu.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yaz döneminde GSB Spor Okulları kursları 25 farklı branşta ücretsiz olarak veriliyor.

GSB Spor Okulları Başladı

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yaz döneminde GSB Spor Okulları kursları 25 farklı branşta ücretsiz olarak veriliyor. GSB Spor Okulları, 6 Mart Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış seremoni töreni ile başladı.

Çocuk ve gençlerin bilinçsel ve sportif gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayarak yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında,  Atletizm - Badminton - Basketbol - Bisiklet - Bocce - Boks - Cimnastik - Dağcılık - Dart - Eskrim - Futbol - Güreş - Halk Oyunları - Halter - Hentol - Judo - Karate - Masa Tenisi - Okçuluk - Satranç - Taekwondo - Tenis - Voleybol – Yelken - Yüzme branşlarında kurslar veriliyor.

SEREMONİ TÖRENİ

GSB Spor Okulları açılış seremoni töreni 6 Mart Spor Salonunda gerçekleştirildi. Törende konuşan Spor Faaliyetleri Müdürü İsmail Toğar sporun önemine dikkat çekerek, çocukların gelişiminde sporun büyük rol oynadığını dile getirdi.

Ayrıca törende antrenörler eşliğinde çocuklar eğitsel ve fiziksel gelişimi sağlayan oyunlar oynayarak hem öğlendi hem öğrendi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap