2023 Optimist Türkiye Takım Şampiyonası Sona Erdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,2023 Optimist Türkiye Takım Şampiyonası Sona Erdi
Haberin Tarihi: 22.8.2023 10:35:05 - Okunma Sayısı:716 defa okundu.

Eğirdir’de düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlar ödüllerini konukların ellerinden aldılar.

2023 OPTİMİST TÜRKİYE TAKIM ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

2023 Optimist Türkiye Takım Şampiyonası, 16 – 20 Ağustos tarihleri arasında Isparta Eğirdir’de, TYF Optimist Sınıfı Milli Takım Antrenörü Alican Selcik koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene; Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Eğirdir Cumhuriyet Savcısı Nusret Baleri, Isparta Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu, Eğirdir İlçe Tarım, İlçe Sağlık ve İlce Emniyet Müdürlüğü yöneticileri ile İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, organizasyon sponsoru Gulbudak A.S. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman İnce'nin yanı sıra Federasyonumuz Genel Koordinatörü Fulya Tüfenkçioğlu, Mali İşler ve Organizasyonlar Sorumlusu Kemal Almasulu, Isparta İl Yelken Temsilcisi Şeref Ağartan, sporcular, antrenörler yelken hakemleri ve sporcu aileleri katılım gösterdi.

Eğirdir’de düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlar ödüllerini değerli konuklarımızın ellerinden aldılar.

2023 Optimist Türkiye Takım Şampiyonu Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi (Ada Kalemdaroğlu, Devin Özsöz, Fikret Tacar, Helin Alçın, Yasemin Yıkıcı ve Asrın Hepbayraktar), ikincisi Era Bodrum Yelken Spor Kulübü (Demir Vasiliy Gogulan, Deniz Basmacıoğlu, Derin Değişen, Doğa Tezkavuşan, Ela Vural, Erin Levent Tosyalı), üçüncüsü Yalıkavak Yelken Spor Kulübü (Ariela Rudkovskaya, Asaf Kaan Güvenç, Cengiz Eren Güvenç, Derin Bartan, Tan Güneç, Zeynep Özer) oldu.

En Centilmen Takım özel ödülü sahibi İskenderun Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü (Aras Taşkıran, Aras Yancı, Arel Diker, Damla Derinsu Karagün, Nehir Hakan, Nehir Parıltı) oldu.

2023 Optimist Türkiye Takım Şampiyonasına ev sahipliği yapan Eğirdir Belediyespor Kulübü Yelken Şubesine ve antrenörlerine ev sahiplikleri için, katılım gösteren A.R.M. Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü, Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi, Tekirdağ Yelken İhtisas ve Su Sporları Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi, Era Bodrum Yelken Spor Kulübü, B.B. Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi, İstanbul Yelken Kulübü, Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi, İskenderun Yelken Kulübü, Turgutreis Yelken Spor Kulübü ve Yalıkavak Yelken Kulübü'ne katılımları için teşekkür ediyor, kürsü gören takımlarımızı, antrenörlerini, kulüplerini ve ailelerini tebrik ediyoruz.

- Türkiye Yelken Federasyonu

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap