EĞİRDİR'DEN HOPA'YA YARDIM KAMPANYASI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR'DEN HOPA'YA YARDIM KAMPANYASI
Haberin Tarihi: 27.8.2015 15:13:00 - Okunma Sayısı:1330 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediye Başkanlığı tarafından "Hopa'ya Yardım Kampanyası" başlatıldı.

EĞİRDİR’DEN HOPA’YA YARDIM KAMPANYASI

            24 Ağustos 2015 Pazartesi günü Artvin’in Hopa ilçesinde yaşanan, sekiz vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve üç vatandaşımızın halen kayıp olduğu sel felaketi sonrası Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediye Başkanlığı tarafından “Hopa’ya Yardım Kampanyası” başlatıldı.

            2010-2013 yılları arasında Hopa Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakamımız Abdullah Akdaş, Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’la telefonda görüştüklerini, Kaymakam Özkan’ın halen ilçeye bağlı 3-4 köye ulaşılamadığı gibi, Hopa’da gıda ve su sıkıntısının yaşandığını anlattığını bildirdi.

            Eğirdir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından T. Vakıflar Bankası Eğirdir Şubesi’nde 00158007303801253 No.lu yardım hesabı açıldığını da belirten çalışkan Kaymakamımız Abdullah Akdaş, acil hazırlanacak olan 400 paket kuru gıdanın yarın akşam Hopa’ya gönderileceğini, ayrıca yarın camilerimizde toplanması beklenen paranın da Diyanet Vakfı aracılığıyla Hopa’ya ulaştırılacağını dile getirdi.

            Kaymakam Akdaş, hayırsever vatandaşlarımızın yukarıda verilen yardım hesabına katkıda bulunabileceklerini sözlerine ekledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap